Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Keld og Hilda og Baileys til kaffen

En hel time - uden pause - sang og spillede Keld og Hilda for beboerne på Hedelund og frivillige fra Røde Kors. Foto: Niels Husted
Ella Hedegaard Andersen fra Røde Kors var hurtig og fik skaffet koncert til beboerne på Hedelund. Med Keld og Hilda og Baileys og æblekage til kaffen.

Ældre under corona: Selvfølgelig gør Keld og Hilda, men de 180 i salen på Områdecenter Hedelund kender da også Ganløse, Vanløse, Boulum og Skovlund, Håstrup, Tåstrup og Tårs, Svinninge, Svanninge, Virum og Farum, Nykøbing Falster og Mors. Stauslunde, Kauslunde, Tingsted, Ringsted, Føvling, Løvling, Them. Harløse, Varløse, Maling, Faling, Gjerlev, Herlev, Lem. Foruden Hyllinge, Jyllinge, Drastrup og Brastrup, Ringsted, Vrigsted og Als. Benløse, Stenløse, Pryrup og Nyrup og Hastrup og Kastrup og Skals. Grevinge, Skævinge, Dejbjerg, Snejbjerg, Listed, Thisted, Ræhr. Særløse, Værløse, Spørring og Tørring og mange, mange flere. Det var Keld Heick, der udgav hittet i 1966, og mandag gav dansktoppens grand old man og hans fru Hilda den hele armen fra scenen, mens Hedelunds 144 beboere og frivillige fra Røde Kors vuggede med og fik serveret æblekage og Baileys til kaffen.


Parret Heick er stadig på dansk-toppen, men det er også kun et år siden, at dengang 74-årige Hilda Heick dansede sig igennem ni fredage sammen med Michael Olesen i Vild med dans. Foto: Niels Husted

Koncert og mad og drikke var betalt af Røde Kors, og det var Ella Hedegaard Andersen fra Røde Kors i Esbjerg, der havde sørget for det. Med midler fra Socialstyrelsen fik Røde Kors' landskontor nemlig mulighed for at forære 60 koncerter til ældre over 65 i Danmark som plaster på såret efter meget lang tids ensomhed og isolation under coronanedlukningerne. Det var først til mølle for landets 290 Røde Kors-afdelinger, og Ella Hedegaard Andersen var hurtig. Der var seks kunstnere at "vælge" imellem, Sussi og Leo, Richard Ragnwald og Dario blandt andre, men Ella og Hedelund fik altså Keld og Hilda, og det var alle mandag eftermiddag rigtig godt tilfredse med.

AnnonceAnnonce
Ugeavisen Esbjerg

Speedwaysportens David Beckham til Esbjerg: Tai Woffinden skifter til Esbjerg Vikings

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjergenserne står i kø for at være med til at forme Esbjergs fremtid

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

UC Syd vil have skatteuddannelse til Esbjerg

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den lige vej til de skrå brædder

Ugeavisen Esbjerg

Politikere: Esbjergs nye uddannelser kan skabe bosætning

Ugeavisen Esbjerg

En fodbolddrømmers dagbog: Sådan endte Braithwaite i Barcelona

Ugeavisen Esbjerg

Erling stopper: Education Esbjerg jagter ny leder

Ugeavisen Esbjerg

Droppede lovparagraffer for de firbenede venner

Ugeavisen Esbjerg

Olila vender tilbage til Kongensgade i version 2.0

Annonce