Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kellermensch sejrede på hjemmebane

Kellermensch leverede en fabelagtig koncert på Tobakken. Foto: Tue Sørensen
Orkesteret leverede en superkoncert for musikhungrige fans.
Annonce

Oplevelse: Normalt står folk op til Kellermenschs meget fysiske musik, men fredag tilsagde myndighedernes retningslinjer, at publikum skulle sidde ned og blive der, mens orkesteret fyrede den af på scenen.

Og fyrede den af, det gjorde de seks bandmedlemmer, der havde fået forstærkning af Mads Bjørn, keyboards, Nis Grøndal og Inger Juhl Jensen.

Musikbladet Gaffas anmelder leverede hele seks stjerner for præstationen og anmelderen Alexander Helmstedt skrev blandt andet: ” Tobakkens tilskuere kan ikke blive siddende længere, og nogle rejser sig op, da de bliver revet med af den fremførte teatralske skønhed, passion og ikke mindst længsel. Kellermensch viser en sand magtdemonstration. ”Hvorfor har I været væk så længe? I var savnet,” kunne man spørge”.

Ugeavisens fotograf Tue Sørensen var også begejstret: -”Det er så langt den bedste koncert jeg har oplevet med dem. Det er som om Sebastian Wolff har skruet en anelse ned for det teatralske, og det klæder bandet. Og det er som om, der er kommet en bedre balance mellem det hårdtslående og de blide ballader, der ind i mellem bliver til gåsehudsfremkaldende kunst. Det er simpelthen international klasse, det de leverede”, sagde han.

Bandet håber at udsende deres tredje album næste år.


Kellermensch har international klasse.

Tue Sørensen, fotograf på Ugeavisen Esbjerg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce