Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kemp & Lauritzen rykker ind på havnen

Kemp & Lauritzen skal bygge nyt stort domicil på D. Lauritzensvej 8 på Esbjerg Havn. Foto: Tue Sørensen
Teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen har købt stor ejendom på havnen i Esbjerg, og glæder sig til at rykke ud i det vestjyske grønne epicenter, der skaber energivenlige løsninger til hele verden og tusindvis af danske arbejdspladser.

Indenfor en overskuelig fremtid skal medarbejderne hos Kemp & Lauritzens afdelinger på Hedelundvej og Bådebrogade begynde at pakke deres ting i flyttekasser og forlade de to matrikler.

De ansatte samles nemlig på Esbjerg Havn, nærmere bestemt D. Lauritzensvej 8, hvor teknikvirksomheden har købt Lemans gamle ejendom. Den står nu overfor en totalrenovering, og den nye indehaver forventer at kunne flytte ind i begyndelsen af 2022.


Man siger jo, var det hønen eller ægget, der kom først? I dette tilfælde var det hønen.

Thomas Gjørup, direktør Kemp & Lauritzen


Det er da bestemt heller ikke uden glæde og stolthed, at Thomas Gjørup, der er direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen, beretter om det nye domicil på Esbjerg Havn. Et domicil, der  skal danne ramme om virksomhedens tilstedeværelse i og omkring Esbjerg samt give virksomheden mulighed for yderligere vækst.

- Vi lever jo af tværfaglige kompetencer, så derfor giver det også rigtig god mening at samle  fagene under samme tag. Det vil skabe en helt anden dialog mellem medarbejderne, at de nu kommer til at sidde sammen. og så giver det det da en kæmpe stolthed hos mange af vores medarbejder, som bor i og omkring Esbjerg, at de skal flytte i et nyt, flot og energioptimeret domicil, siger Thomas Gjørup til Ugeavisen Esbjerg.

Annonce

Hønen kom først

Direktøren forklarer, at processen med at finde den rette lokation i Esbjerg har stået på i cirka et halvt år.

- Vi har set på forskellige muligheder, og det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi kunne have flyttet dele af organisationen til Kolding og så forblive på vores nuværende adresser i Esbjerg. Med da jeg kiggede på det potentiale, som by og havn har og vil få, så var jeg ikke i tvivl om, at vi skulle bygge nyt i Esbjerg, siger Thomas Gjørup og tilføjer:

- Man siger jo, var det hønen eller ægget, der kom først? I dette tilfælde var det hønen. Det her er et klokkeklart tilvalg af Esbjerg, hvor vi virkelig kommer til at øge vores tilstedeværelse Med de ambitioner Esbjerg Havn har for den grønne omstilling af verden, så vil havnen kunne udvikle sig til et epicenter for grøn omstilling i Europa, og den rejse skal Kemp & Lauritzen selvfølgelig være med på. Vi glæder os rigtig meget til at flytte ind side om side med en masse eksisterende såvel som nye potentielle kunder og dygtige samarbejdspartnere, som arbejder med grønne løsninger i Danmark, Europa og resten af verden.

Kemp & Lauritzen indgik købsaftalen gennem den lokale erhvervsmægler EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor direktør Karsten Lindgård Jensen fortæller, at der generelt er meget stor interesse og efterspørgsel på lager-og produktionsejendomme i Esbjerg og specielt på havnen.

- Det vidner denne handel også om, da Kemp & Lauritzen her trak det længste strå ud af i alt fire bydende parter, fortæller den lokale erhvervsmægler.

Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks små og store erhvervsvirksomheder. Kemp & Lauritzen har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i knap 140 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce