Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kiefer Sutherland aflyser festugekoncert

Annonce

Den amerikanske stjerneskuespiller og countrymusiker Kiefer Sutherland har aflyst lørdagens koncert til Esbjerg Festuge. På sin Twitter-profil forklarer han afbuddet således:

”Beklageligvis gled jeg på trappen til bussen, men jeg rejste til Danmark, og jeg har skadet et ribben alvorligt. Det gør det svært at trække vejret og umuligt at synge. Desværre vil jeg ikke være i stand til at gennemføre de sidste shows på vores tour, men vi har intentioner om at råde bod på det i september og oktober, når vi vender tilbage.
Jeg er virkelig ked af det besvær, jeg har skabt for fans, der har købt billet. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at gøre det godt igen.
Tak for jeres forståelse.
Kærlig hilsen, Kiefer.”

Ifølge avisen oplysninger trådte Kiefer Sutherland ud af bussen i Grenaa, hvor et udsolgt spillested ventede på hans koncert torsdag aften. Den kan han altså ikke gennemføre, og det samme bliver tilfældet for en Göteborg-koncert fredag og altså lørdagens koncert i Esbjerg, der skulle have været spillet klokken 18.45.

Villy Grøn, eventchef i Esbjerg Kommune, er selvfølgelig ked af afbuddet.
- Det er bare helt vildt ærgerligt. Vi er rigtig kede af det, for vi havde glædet os helt vildt, siger han.
Nu håber han på, at det kan lade sig gøre at give esbjergenserne en anden koncert.
- Vi arbejder på at se, om vi kan finde en erstatning. Hvem der så er mulig at få fat i, og hvad det bliver, har jeg ingen anelse om. Det melder vi selvfølgelig ud, så snart der måtte være noget, siger Villy Grøn.

På scenen lørdag vil man stadig kunne opleve Halberg & Friends og Rasmus Bjerg med hyldestkoncerten til John Mogensen. Aftenen rundes af med et festfyrværkeri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce