Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Klar til at skabe en ny retro-fest

Esbjerg skal have festen tilbage, mener Carsten Svoldgaard, der indbyder til samarbejde.

Annonce

Esbjerg skal have en fest med masser af syng med og farver.
Det mener Carsten Svoldgaard, der er indehaver af Csb Island Entertainment. Han har fulgt med på sidelinjen og har halvbedrøvet fulgt med i bestræbelserne for Esbjerg Rock Festivals forsøg på at få nyt fodfæste efter de sidste års nedtur.
- Man har lavet en stor, stor fejl ved at gå væk fra det, der gjorde Esbjergs festival unik. Nu har man lavet en fest igennem flere år, der var unik, og så smider man det væk og laver en festival, der ligner de andre, siger Carsten Svoldgaard.
Han har 25 års jubilæum med sit firma og har arbejdet med kunstnere som Deep Purple, Fleetwood Mac, Syssel Kyrkjebø og Tom Jones, ligesom han har skabt produceret flere shows som ”Thriller” ”Stomp” og ”Lord of the Dance”. Og i øvrigt har han været ansat hos Søren Højberg i seks år, der som bekendt var hovedmanden bag Esbjerg Rock Festival.
- Det er uforståeligt for mig, hvis Esbjerg ikke skal have sin egen festival, så jeg er klar til at træde til, hvis der er nogen, der ringer.
Jeg vil ikke træde nogen over tæerne, så hvis Højberg eller andre vil redde rockfestivallen, men jeg er klar til at række hånden ud og gøre et forsøg på at skabe noget unikt, gerne med Højberg, eller sammen med andre eller måske endda alene, siger Svoldgaard.

Fest og farver
Hans koncept er klart. Det skal være fest og farver og noget af det, man ikke kan se hver anden i hver en by.
- Jeg tror på, at man for eksempel skal hente klassiske udenlandske popnavne ind. De koster ikke mere end de danske og det vil være unikt, siger Svoldgaard, der til foråret præsenterer Smokie på Tobakken.
Den koncert har rigtigt godt gang i billetsalget og er for ham at se en indikator på, at nostalgien ikke er død.
- Jeg siger ikke, at man skal lægge sig fast på et årti eller sådan noget, men jeg tror på, at man fint kan skabe en festival, hvor nostalgien også har sin plads. Man kunne jo for eksempel kalde festivallen for Esbjerg Classic, siger han, og understreger, at han vil snakke med alle dem, der vil snakke med ham om en god fest i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce