Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Knæk Cancer: EfB støtter kampen mod kræft med særlig trøje

Annonce

Når Esbjerg fB fredag løber ind på Blue Water Arena, er det i en speciel Esbjerg Knækker Cancer-trøje, der de næste dage er til salg på auktion. Hele beløbet herfra går ubeskåret til kampen mod kræft.

Fredag aften tager Esbjerg fB imod FC Midtjylland på Blue Water Arena, og holdet vil til lejligheden spille i en særlig Esbjerg Knækker Cancer-trøje. Trøjerne sælges på auktion, hvorfra alle pengene ubeskåret går til kampen mod kræft.

Initiativet kan lade sig gøre, fordi EfB’s partner Viking Life-Saving Equipment har valgt at overlade reklame-fronten på trøjerne til Esbjerg Knækker Cancer. EnergiMetropol Esbjerg har ligeledes valgt at ofre deres logo til fordel for den berømte Knæk Cancer-blomst.

Brian Bo Knudsen, adm. direktør hos EfB, glæder sig over den flotte opbakning, og påpeger vigtigheden af at støtte op.

- Alt for mange mennesker har været i berøring med kræft i en eller anden grad, og derfor er det vigtigt at støtte op om den gode sags tjeneste. I samarbejde med en række partnere stiller vi derfor vores specielle spillertrøjer til rådighed for en auktion, hvorfra hver en krone går til Esbjerg Knækker Cancer, siger han.

De signerede trøjer, der er leveret kvit og frit af Nike/SPORTMASTER sælges på auktion frem til lørdag kl. 16.00 hos Lauritz.com Esbjerg, som har valgt at donere hele salæret til kampen mod kræft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce