Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Konservative aspirationer gror ved Vesterhavet

Nicolaj Fast Aarøe (25) på Esbjerg Havn. Foto: Red Star Photo
Annonce

Opstilling: Efter to travle år i hovedstaden med en fuldtidsstilling som landssekretær for Konservative Ungdoms Landsorganisation gik turen atter vest på for Nicolaj Fast Aarøe (25), næstformand ved Konservative i Esbjerg. Han er hjemvendt og klar til kamp om stemmerne til næste års kommunalvalg.

- Jeg er flyttet tilbage af ren kærlighed til byen, da jeg elsker Esbjerg og vil gøre alt for, at byen vokser og udvikler sig. Jeg føler, jeg kommer hjem med viden og erfaring, som jeg kan sætte i spil i et nyt byråd, fortæller den unge esbjergenser, der i sin stilling i København arbejdede tæt med Det Konservative Folkeparti på at genopbygge partiet efter det historisk dårlige folketingsvalg i 2015.

Det er en opgave, han mener, de er lykkes godt med.

- Det er vildt fedt at have været med i et parti hvor folk engang, hele tiden nævnte spærregrænsen til nu, hvor folk ikke undrer sig, når politiske kommentatorer sætter Søren Pape i spil som hele blå bloks statsministerkandidat, siger Nicolaj Fast Aarøe.

I Esbjerg sidder kun én Konservative i dag i byrådet, May-Britt Andrea Andersen, som er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce