Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kræftrådgivning i nye rammer

Den tidligere Handelsbanken i Stormgade skal fra 1. juli danne ramme om den lokale kræftrådgivning. Foto: Tue Sørensen
Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling åbner 1. juli dørene op i Handelsbankens gamle lokaler.

Nye rammer: Kræftens Bekæmpelse flytter fra sit fine hus i Jyllandsgade, som ellers i mange år har dannet ramme om diverse aktiviteter, herunder den lokale kræftrådgivning.

- Vi har været så glade for det hus, men den helt store udfordring er, at det er i etager. Det betyder, at det er vanskeligt for gangbesværede at komme hos os. Det har vi hidtil løst ved at tage ud til folk, der ikke kunne færdes i huset, men på den lange bane var vi nødt til at gøre noget ved det, siger rådgivningsleder Susanne Haugaard Silkjær til Ugeavisen Esbjerg.

Og det har de så gjort. Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling har således fundet nye lokaler i Handelsbankens gamle lokaler i Stormgade 65. Lokalerne bliver totalt istandsat efter afdelingens ønsker og behov, og det glæder Susanne Haugaard Silkjær.

- Det bliver så godt. Vi har været på udkig i cirka et år, og beliggenheden er virkelig god. Det er relativt bynært, tæt på sygehuset og med gode parkeringsfaciliteter. Samtidig er det i ét plan, og det er jo det, som vi har behov for, smiler Susanne Haugaard Silkjær og løfter sløret for, at der ikke kun er nye rammer i udsigt.

- Nej, vi opnormerer også med en stilling, så de brugerrettede tilbud i huset kan vokse. Vi har mange frivillige, som leverer en flot indsats, vi ikke kunne være foruden. Men skal vi have endnu mere liv i huset, så skal der ansættes en mere, så der fast vil være tre medarbejdere, fortæller Susanne Haugaard Silkjær.

Annonce

Et perfekt match

Det bliver den 1. juli, at Kræftens Bekæmpelse slår dørene op i Stormgade. I indretningen vil man have haft fokus på at skabe et imødekommende og hjemligt miljø, hvor det er rart, trygt og hyggeligt at være.

Og blandt dem, der vil kigge indenfor og se det endelige resultat i juli, er Henrik K. Dinesen, erhvervsmægler hos Nordicals Erhvervsmæglere i Esbjerg, der har stået for udlejningen.

- Jeg synes, det er et perfekt match. Udlejer indretter lokalerne lige efter Kræftens Bekæmpelses ønsker og behov, hvilket giver optimale rammer for kræftrådgivningen, siger Henrik K. Dinesen.


Det er relativt bynært, tæt på sygehuset og med gode parkeringsfaciliteter.

Susanne Haugaard Silkjær, rådgivningsleder.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce