Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Krager går til angreb: Pas på hovedet i I.C. Møllerparken

Malene Langelund fik nogle ordentlige hak af skadeparret, der formentligt ville passe på deres unger.

To kvinder, der luftede hunde, blev fredag angrebet af krager i parken.

Annonce

De var begge ude at lufte hunde tidligt fredag morgen. Malene Langelund var der allerede 5.30 med sin labrador Simba, og et par timer senere var det Jette Jensen, der skulle lufte shiatzuen Easy.

De kom begge ind i parken via indgangen lige overfor Sct. Josef, og nogle meter inde i parken, kunne de hver især høre kragerne skræppe oppe i træerne.

- Jeg laqde godt mærke til, at de ligesom fulgte med mig oppe i træerne mens de skræppede højere og højere. Lige pludseligt fik jeg et hårdt slag i nakken og jeg blev voldsomt overrasket og så skete det igen, måske tre-fire gange. De hakkede hårdt, og jeg begyndte faktisk at bløde, fortæller hun, der tog på skadestuen, hvor hun blev stivkrampevaccineret og fik at vide, at hun skal holde øje med symptomer på hjernerystelse

Et par timer senere var det Jette Jensen, der skulle lufte Easy, og her var mønstret det samme. Lige pludseligt styrtdykkede de ned mod hende. Heldigvis havde hun en tyk hætte på sin jakke, så hun fik nogle hård hak, der dog ikke fik det til at bløde.

- Det var meget ubehageligt, så jeg skyndte mig ud af parken igen, men de blev faktisk ved med at forfølge mig et stykke ned af Nørregade. Det varer i al fald et stykke tid endnu, inden jeg vover mig derind igen, fortæller hun.

Drift og anlægschef Morten Andersson ved Esbjerg Kommune vil tage kontakt til den relevante afdeling og her vil man så undersøge hvilke foranstaltninger, man så kan tage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce