Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Lars Møldrup bliver ny kommunaldirektør på Fanø

Lars Møldrup er udpeget som ny kommunaldirektør på Fanø. Arkivfoto: UC Syd
Annonce

Navne: Lars Møldrup er manden, der skal bære depechen videre efter Vibeke Kinch, der for nylig gik på efterløn efter at have bestredet posten som kommunaldirektør på Fanø i en årrække.

- Lars Møldrup er ihærdig, vellidt og visionær, og så har han et godt blik for området, de menneskelige, organisatoriske og politiske dimensioner, som en kommunaldirektør skal mestre, udtaler borgmester Sofie Valbjørn i en pressemeddelelse.

Lars Møldrup kommer fra en stilling som administrerende direktør for det fælleskommunale selskab Brand & Redning Sønderjylland. Han har desuden en lang lederkarriere i bagagen fra blandt andet Esbjerg, Forsyningen og Tønder Kommune. Han glæder sig til at prøve kræfter med topjobbet på Fanø.

- Det er spændende og meningsfuldt at stå i spidsen for en kommune, der spiller en nøglerolle i borgernes hverdag. Jeg lægger vægt på, at man evner at samarbejde på kryds og tværs. Viljen til at samarbejde og det tillidsfulde forhold mellem borgere, politikere og administration er jo en forudsætning for, at vi kan drive en god og effektiv kommune, siger Lars Møldrup i pressemeddelelsen.

Lars Møldrup

Lars Møldrup er oprindeligt installatøruddannet, men har suppleret med en række lederuddannelser herunder en Masteruddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet. Han er gift med Merete Tarp Møldrup, som er børnehaveklasseleder. Sammen har de tre voksne børn.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Annonce