Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Lindhardt og Ringhof bliver medejere af Ordblindetræning

Virksomheden Ordblindetræning har eksisteret siden 2012 og er stiftet af de nuværende ejere, administrerende direktør Mikael Højbjerg (tv) og direktør Thomas Mose fra Esbjerg, som begge har en baggrund som ordblindelærere og læsevejledere. Arkivfoto: Tue Sørensen
Forlaget Lindhardt og Ringhof køber majoriteten af Esbjerg-virksomheden Ordblindetræning.

Erhverv: Forlaget Lindhardt og Ringhof fortsætter oprustningen på uddannelsesområdet med opkøb af en majoritetsandel i selskabet Ordblindetræning fra Esbjerg, der ifølge virksomhedens egne oplysninger er den største udbyder af kurser og kompetenceudvikling på området. Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Ordblindhed og svære læsevanskeligheder er en af de allerstørste enkeltårsager til, at mange børn og unge kæmper for at nå og udfolde hele det potentiale, de rummer som mennesker. Derfor er ordblindhed et område, som vi hos Egmont Fonden og Lindhardt og Ringhof har haft et helt særligt fokus på, udtaler Cliff Hansen, direktør for Lindhardt og Ringhof Uddannelse, som ejerposten i Ordblindetræning bliver lagt ind under.

Parterne oplyser ikke, hvor meget Lindhardt og Ringhof skulle have betalt for majoritetsandelen i selskabet, eller præcis hvor stor en ejerandel, der er opkøbt.

Annonce

Virksomheden Ordblindetræning har eksisteret siden 2012 og er stiftet af de nuværende ejere, administrerende direktør Mikael Højbjerg og direktør Thomas Mose fra Esbjerg, som begge har en baggrund som ordblindelærere og læsevejledere.

- Vi har igennem de seneste 10 år haft et tæt samarbejde med flere forlag under Lindhardt og Ringhof Uddannelse, og at vi nu får forlaget som partner i vores egen virksomhed er en fantastisk nyhed for os. Dermed får vi endnu større muligheder for at udvikle denne forretning og nå langt bredere ud med aktiviteterne, udtaler Mikael Højbjerg i meddelelsen.

Selskabet Ordblindetræning kom ud af regnskabsåret 2019/2020 med en bruttofortjeneste på 3,7 mllioner kroner og et lille plus på bundlinjen på knap en kvart million, men har fravalgt revision, fremgår det af årsregnskabet. Det skriver mediet MediaWatch.


At vi nu får forlaget som partner i vores egen virksomhed er en fantastisk nyhed for os. Dermed får vi endnu større muligheder for at udvikle denne forretning og nå langt bredere ud med aktiviteterne.

Mikael Højbjerg, administrerende direktør, Ordblindetræning.
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Når han ikke træder mere, så ved jeg, at han sidder og lytter efter traktorer

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Miss Sunshine er selvskrevet: Man kan godt både have vundet All England og VM i badminton og være god til golf

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Charlotte og Jean har lavet en creme de la creme fodcreme

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år med taekwondo i city

Ugeavisen Esbjerg

Ny plade og sjove mænd

Ugeavisen Esbjerg

Berglund har ikke haft fodboldstøvler på i 12 år: Så scorer han på sin første berøring

Ugeavisen Esbjerg

Esbjerg-legender retter skarp kritik mod EfB-ejere: - Det er imponerende, at man på så kort tid kan smadre det hele

Ugeavisen Esbjerg

Jorden rundt med fodbold i tasken og SGI i hjertet

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Esbjerg

Nyt i Broen: Dobbelt op på lingeri

Annonce