Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Liv i midtbyen

Mike Bonnici-Erichsen jonglerer rundt med motorsave, så hold god afstand. Foto: PR
Annonce

Fredag  kommer der endelig lidt liv i gaden i Esbjerg. Stuntshow med motorsavsjonglering, karikaturtegninger og levende statuer kan opleves mellem 12 og 17.

Gadeteater og levende statuer er populært i hele Europa, og normalt rejser gøglere rundt til de mange gadeteaterfestivaller for at optræde, sprede glæde og tjene deres løn. I år er det anderledes, grundet COVID-19 er de fleste større arrangementer aflyst,  så Esbjerg City og Fairywork by Signe Marie er gået sammen om at lave en lille udgave af gadeteaterevent, så borgere og turister i Esbjerg kan få sig en eventyrlig oplevelse. Arrangementet er støttet af Esbjerg Kommunes sommerlivspulje.

Levende statuer og gadeteater er en særlig god form for underholdning lige nu, fordi publikum skal ikke pakkes tæt sammen i lang tid, men kan få en eventyrlig oplevelse med på vejen på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig afstand. Det er selvfølgelig vigtigt, at publikum holder afstand og husker at spritte hænder af.

Fairywork levendegør eventyr gennem levende statuer, eventyrlige karakterer og børneteater. Siden 2016 har Signe Marie Bonnici-Erichsen rejst og optrådt i Europa, Mellemøsten, Nordamerika og Asien, desuden har hun vundet to internationale priser for sin signaturkarakter Guldfeen. I år er hendes udenlandsturne skiftet ud med en Danmarks turne, og når Guldfeen kommer til Esbjerg, er det med selskab af tre andre karakterer: Tommelise, Spacy Lacy og Prinsesse To Ben & Enhjørningen Dennis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Corona med skrald i

Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce