Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Lokal coronatrøje på vej mod Christiansborg

Via sparring med sin netværksgruppe kom Maria-Louise i gang med en god idé. Så god, at den nu er på vej til Christiansborg.

Annonce

Medmindre man producerer håndsprit eller mundbind, har man næsten ikke kunnet undgå at blive ramt af coronakrisen som forretningsdrivende.

Det er Maria-Louise Mathiasen fra Broderi Malou i Esbjerg også, men forleden, da hun sad i et lille lokalt online erhvervsnetværksmøde, opstod der en idé blandt deltagerne. Måske hun kunne lave en trøje med et eller andet om corona broderet på?

- Nogle timer senere havde jeg lavet et design med et postivt budskab, som jeg kørte en prøve på. Og det er da faktisk blevet en fin lille ting, smiler Maria-Louise Mathiasen, der glæder sig over at være en del af den lokale netværksgruppe, for ellers er hun ikke sikker på, at hun var kommet på ideen.

Folketingsmedlem Niels Flemming Hansen, der er valgt i sydjyllands Storkreds, har også fået nys om den fine trøje med det gode budskab. Han synes så godt om ideen, at Maria-Louise er inviteret til Christiansborg, hvor den konservative folketingsgruppe gerne vil have en polotrøje hver.

- Så der skal der måske ændres lidt på designet, så det passer til dem, siger Maria-Louise, der har besluttet, at en del af overskuddet fra salget af polo’erne skal tilfalde det lokale erhvervsliv på en eller anden måde.
Netop det lokale erhvervsliv har også set trøjen, og Maria-Louise har således allerede fået flere bestillinger på den nye polo.

Blandt andet har Vestbyg bestilt i alt 24 poloer til de ansatte til levering i næste uge, ligesom Esbjerg Kommunes borgmester, Jesper Frost Rasmussen, efter sigende skulle være lun på at erhverve sig en trøje med det gode budskab; ”Det bliver godt igen.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce