Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Majbritt er ny ledende overlæge

Majbritt Grønborg Knudsen er ny ledende overlæge på afdelingen for Nyremedicin, Endokrinologi, Geriatri og Diætisterne. Foto: Sydvestjysk Sygehus

Navnenyt: Majbritt Grønborg Knudsen er ny ledende overlæge på afdelingen for Nyremedicin, Endokrinologi, Geriatri og Diætisterne på Sydvestjysk Sygehus.

Majbritt betegnes af den lægelige direktør på Sydvestjysk Sygehus, Anna-Marie Bloch Münster, som en faglig leder med blik for muligheder, forbedringer og udvikling.

- Majbritt Grønborg Knudsens hjerte banker for det gode patientforløb, for det tværfaglige samarbejde og for at levere den allerbedste faglige kvalitet på SVS, som hun betegner som "sit sygehus". Det er vigtige egenskaber i forbindelse med overgangen fra akutsygehus til universitetshospital, udtaler Anna-Marie Bloch Münster i en pressemeddelelse.

Annonce

Majbritt Grønborg Knudsen kommer fra en stilling som specialeansvarlig overlæge i nefrologien på Sydvestjysk Sygehus. Den 46-årige overlæge, der tiltræder sin stilling 1. maj, glæder sig til at være med til at styrke de enkelte specialer i endokrinologien, nefrologien, ældresygdomme samt diætistområdet.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce