Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Majid er gået solo sammen med alle sine ansatte

Majid Ramezanpour, Tandlægerne Strandbysvinget, har overtaget klinikken selv, men beholder alle ansatte. Han vil dog meget gerne have en ny tandlæge og tandplejer i klinikken. Foto: Tue Sørensen
Når man køber sin kompagnon ud og er ene tandlæge i klinikken, så ville de fleste nok kigge på personalesituationen. Det gjorde Majid Ramezanpour også. Og han beholdte samtlige ansatte og håber nu, at der er en tandlæge, som vil være en del af Tandlægerne Strandbysvinget fremover.

Majid Ramezanpour har i over tyve år været klinikejer af Tandlægerne Strandbysvinget, hvor der siden 1960 har været tandlæger.

I mange år har han drevet den med Kim Matthiesen, men Kim ville gerne noget andet i sit liv, og derfor købte Majid Ramezanpour  ham ud ved årsskiftet. Og man behøver selvsagt ikke en Ph.d. grad i økonomi for at regne ud, at det er sværere at generere samme indtægt som ene tandlæge fremfor to. Alligevel har Majid Ramezanpour valgt at beholde samtlige ansatte i klinikken.

- Der er selvfølgelig rigtig travlt, når man er selv, for der er også kun 24 timer i mit døgn. Og jeg kunne selvfølgelig godt have reduceret antallet af ansatte i klinikken, men alle har været her i mange år, og de giver den simpelthen bare hele armen. Jeg er meget stolt af dem, smiler Majid Ramezanpour, der nu er på jagt efter både en ny tandlæge og tandplejer.

Annonce

Hænger ikke på træerne

Det har han faktisk været i et stykke tid, men ligesom med læger, ingeniører og andre erhverv, så hænger tandlæger ikke på træerne i Esbjerg og omegn.

- Det er som med andre fag, at mange gerne vil bo og arbejde i København eller Aarhus. Det er synd og skam, for vi har så meget at byde i Esbjerg, og man kan som tandlæge virkelig få meget ansvar og erfaring, siger Majid Ramezanpour, der har oplevet en patienttilgang hele sidste år på trods af coronakrisen.

- Det gør jo, at vi løber endnu hurtigere. Man vil jo helst ikke sige nej til folk, lyder det fra den sympatiske tandlæge, der glæder sig over, at han indtil videre har formået at få det hele til at gå op.

Men det kan nok ikke blive ved, erkender 58-årige Majid Ramezanpour.

- Jeg er godt nok træt, når jeg kommer hjem. Og jeg har også ondt i både nakke og skuldre, så jeg vil altså rigtig gerne have en tandlægekollega ind i klinikken, ler Majid Ramezanpour, der håber, at han finder en tandlæge, der på sigt også kunne se sig selv drive den populære klinik videre.

- Jeg bliver jo ikke ved for evigt, så det ville da være virkelig dejligt, hvis vi kunne få ansat én, der i fremtiden kunne have lyst til at blive klinikejer. Vi har det i hvert fald rigtig godt i både teamet og med patienterne, smiler Majid Ramezanpour, inden fyldningsfjerner, bor og kronesaks igen kalder på den travle tandlæge.


Jeg synes, det er positivt og dejligt, at medarbejderne bliver her i mange år. Det vidner om, at vi er et rart sted at være.

Majid Ramezanpour, klinikejer Tandlægerne Strandbysvinget


Om Majid Ramezanpour

I sit arbejde som tandlæge beskæftiger Majid Ramezanpour meget med store rekonstruktioner og bid-rehabilitering.

Han er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet DTU i Lyngby i 1993 og tandlæge fra Panum Instituttet i København i 1998.

Han har bl.a. gennemgået en 2,5 år lang efteruddannelse på Pankey Institutet i Miami og været gennem MOI uddannelsen (Master Of Implantologi) på Frankfurt Universitet. Medlem af DSOI (Dansk selskab for Oral Implantologi), medlem af Dansk Selskab for Parodontologi samt ESED (European Society of Esthetic Denstistry) og deltager løbende i kurser og efteruddannelser for vedligeholdelse af et højt niveau af behandlingstilbud og fuld opdateret viden indenfor faget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce