Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Mandag snurrer hjulene igen hos Boldesager Cykellager

Jan Kolbeck er ny indehaver af Boldesager Cykellager, der genåbner mandag med nedsatte cykler og rabat på ikke nedsatte cykler. Foto: Rune Weitling
Det bliver med samme gode og lokale service, når Jan Kolbeck mandag slår dørene op som ny indehaver af Boldesager Cykellager. Nye mærker kommer også til, ligesom der sættes endnu mere turbo på elcyklerne.

Genåbning: Kæderne er smurt og håndbremserne er sluppet, for på mandag genåbner Esbjergs ældste cykelhandler, Boldesager Cykellager, med en ny ejer under cykelhjelmen.

Det er Jan Kolbeck, der i forvejen ejer Cykelservice Aabenraa, som har sat sig i sadlen og nu skal trampe Boldesager Cykellager videre i samme gode ånd som hidtil.

- For det er lige præcis dét, vi ønsker. Hos os får folk ærlighed, tryghed og god service. Det vi siger, det står vi ved. Og der er ikke en cykel, som vi ikke vil reparere eller servicere, også selvom den er købt hos en anden cykelhandler eller i Bilka, fortæller Jan Kolbeck, der er i færd med at gøre forretningen åbningsklar, da avisen kigger forbi.

Annonce

Jan Kolbeck har ansat Henrik Bjørn, der tidligere har drevet Oksbøl Cykler, til at stå i butikken i Esbjerg, mens han selv vil være i forretningen én-to dage i ugen.

Nogle gange skal man slå til, når man ser en god forretning. Jeg har længe gået med tanker om at udvide, og det var faktisk nærliggende med Esbjerg, da vi også har udlejning af cykler på Fanø, lyder det fra Jan Kolbeck. Foto: Rune Weitling

Jan Rasmussen - der er ansat i Cykelservice Aabenraa, men bor i Esbjerg - vil også indimellem være at finde bag disken og i værkstedet hos Boldesager Cykellager.

- Vi hjælper hinanden, som der er behov, smiler Jan Kolbeck, der glæder sig til at møde de nye kunder i Esbjerg, som han jævnligt har været i, da han og familien i sommerhalvåret er fastliggere med campingvogn på Fanø, hvor Jan Kolbeck har en sideforretning med udlejning af cykler.

- Vi kommer også til at føre de samme mærker, som Per havde (tidligere indehaver Per Uldbæk Buchhave, red.), men vi kommer også til at få nye mærker ind som blandt andet tyske Cube, fortæller Jan Kolbeck, der også vil gøre endnu mere på området for el-cykler.

Elcykler er fremtiden

Det marked er fortsat voksende, da flere og flere har fået øjnene op for, at selvom der er el-hjælp fra motoren, så giver det stadig motion.

Flere arbejdspladser er også begyndt at bruge det som arbejdsredskab, fortæller Jan Kolbeck, der blandt andet har leveret 100 el-cykler til hjemmeplejen i Aabenraa i den forbindelse.

- I Danmark er vi fortsat bagefter eksempelvis Tyskland og Holland, hvad angår el-cykler, men det er helt sikkert en stor del af fremtiden indenfor cykler. Så dem sælger, servicerer og reparerer vi selvfølgelig, ligesom vi er klar med rådgivning og lignende. Og det samme gælder selvfølgelig for almindelige cykler, smiler Jan Kolbeck, der igen understreger, at han og det nye team glæder sig rigtig meget til at tage imod gamle såvel som nye kunder hos Boldesager Cykellager fra på mandag, hvor der vil være særlige tilbud i anledning af genåbningen.


Det nære lokale, ærlighed og god service. Det er de præmisser, vi driver forretning på.

Jan Kolbeck
Jan Kolbeck kommer ofte på Fanø, og derfor har han også jævnligt været i Esbjerg. nu skal han også drive forretning her. Foto: Rune Weitling
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Når han ikke træder mere, så ved jeg, at han sidder og lytter efter traktorer

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Miss Sunshine er selvskrevet: Man kan godt både have vundet All England og VM i badminton og være god til golf

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Charlotte og Jean har lavet en creme de la creme fodcreme

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år med taekwondo i city

Ugeavisen Esbjerg

Ny plade og sjove mænd

Ugeavisen Esbjerg

Berglund har ikke haft fodboldstøvler på i 12 år: Så scorer han på sin første berøring

Ugeavisen Esbjerg

Esbjerg-legender retter skarp kritik mod EfB-ejere: - Det er imponerende, at man på så kort tid kan smadre det hele

Ugeavisen Esbjerg

Jorden rundt med fodbold i tasken og SGI i hjertet

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Esbjerg

Nyt i Broen: Dobbelt op på lingeri

Annonce