Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Markant kvinde løb afsted med Amanda

Dorte og Amanda. Dorte Thorsø fik overrakt prisen efter online-generalforsamlingen, hvor hun blev hædret. Foto: Privat
Dorte Torsø, der har lagt et kæmpe arbejde i ErhvervsKvinder Esbjerg, er den første modtager af netværkets nye pris. Amanda Prisen.

Hæder: ErhvervsKvinder Esbjerg uddeler årligt en pris til en kvinde, der skiller sig ud.

I år har netværket dog fået lavet en helt særlig pris, der årligt skal uddeles og sendes videre til næste modtager af prisen - Amanda Prisen, opkaldt efter og inspireret af den unge amerikanske poet, der deltog i årets præsidentindsættelse.


Det er netop, hvad Dorte Thorsø gør. Bestiger bjerge og motiverer os andre til at gøre det samme.

Heidi Birkler, bestyrelsesmedlem ErhvervsKvinder Esbjerg


I år er valget faldet på Dorte Thorsø, som gennem mange år har medvirket til udvikling i lokalsamfundet og ErhvervsKvinder Esbjerg. Som tidligere formand for ErhvervsKvinder Esbjerg har hun, sammen med sin bestyrelse, gennemført spændende aktiviteter og sprængt rammerne for antal medlemmer, så ErhvervsKvinder Esbjerg i dag er landets største gruppe med omkring 55 medlemmer.

- Gennem sit tidligere arbejde ved Danske Bank og Contea, og i dag som selvstændig, spiller Dorte sig selv og andre erhvervsvinder på banen og medvirker herigennem til udvikling af vores lokale erhvervsliv. Dorte smitter af på os alle med sit dejlige humør og positive indstilling. Hun er en kvinde, der tør kaste sig ud i nyt, og det gælder både stillinger og ansvarsområder. Men måske vigtigt af alt har Dorte altid tid, overskud, energi og et smil at dele ud af, siger Heidi Birkler fra bestyrelsen.

Amanda Gorman blev, som indledningsvis nævnt, kendt fra årets præsidentindsættelse, hvor hun læste sit digt "The hill we climb", hvor hun fortæller os, at vi må stå sammen, nye og bedre tider er på vej, men vi skal bestige bjerge undervejs.

- Det er netop, hvad Dorte Thorsø gør. Bestiger bjerge og motiverer os andre til at gøre det samme. Som et fantastisk forbillede og en stor inspiration for alle er Dorte Thorsø derfor også den første til at modtage ErhvervsKvinder Esbjergs nye Amanda Prisen, siger Heidi Birkler.

Den fine pris er lavet af Esbjerg-kunstner Lotte Lambæk, der med skulpturen igen viser, hvor alsidig hun er i sin kunst.

Den smukke Amanda pris er lavet af den lokale kunstner Lotte Lambæk, der blandt mange af sine kompetencer er i stand til at lave smuk mosaikkunst. Foto: Line Tausen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce