Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Maryna er klar med saks og kam

Maryna Airomlou er startet som selvstændig frisør i Kronprinsensgade 30, og det er det helt rigtige, kan hun mærke i maven. Foto: Tue Sørensen
Efter fem år hos Art of Hair er Maryna Airomlou startet som selvstændig frisør i Kronprinsensgade 30.
Annonce

Selvstændig: Det er på ingen måde til at se, at der i mange år var pizzeria i Kronprinsensgade 30. Stedet er i dag fuldstændig forvandlet, og det er Maryna Airomlou og hendes mand, der har stået for den markante make over. Okay, en tømrer har hjulpet en smule, men det hårde slid har Maryna absolut selv taget.

- Men det er jeg vant til. I Ukraine, hvor jeg oprindeligt kommer fra, arbejder man ofte 12 timer om dagen alle ugens dage undtagen søndag, smiler Maryna, der kom til Danmark for seks år siden.

Inden da havde hun arbejdet som frisør i 22 år i Ukraine, men så blev hun gift med sin mand og rejste til Danmark og gik på Lær Dansk, VUC og Teknisk Skole, hvor hun taget den fire-årige danske frisøruddannelse.

- Og i fem år arbejdede jeg i Art of Hair her i Esbjerg, men så lukkede den. Så besluttede jeg mig for, at nu var tiden inde til at prøve lykken som selvstændig, siger Maryna, der forleden holdt en velbesøgt reception i de nye lokaler.

- Der er mange ting at holde styr på som selvstændig. Og mange regninger, griner Maryna og fortsætter:

- Men jeg er helt vildt glad for det. Det er bare noget helt særligt at have sin egen salon.

Annonce

Det blæser lidt i Esbjerg

Maryna Airomlou vil have åbent mandag til lørdag (det der med at arbejde hårdt), og hun klipper både kvinder, mænd og børn.

- Alle er meget velkommen hos mig, og jeg håber selvfølgelig, at folk vil hjælpe en lille nystartet frisør, smiler Maryna, der ikke ser den helt store forskel på Ukraine og Danmark.

Til gengæld er der forskel på, hvordan håret skal sidde, når man har været ved frisør.

- Ja i Ukraine skal det helst være meget fint, pompøst og stylet, når man går ud fra salonen. Der er det en smule anderledes her, selvom det selvfølgelig også skal være flot. Men måske er det fordi, at folk ved, at det alligevel altid blæser så meget, når de kommer udenfor, ler Maryna, der altså er helt klar til at tage imod kunder i salon Art of Esi i Kronprinsensgade 30.


Jeg er helt vildt glad for det. Det er bare noget helt særligt at have sin egen salon.

Maryna Airomlou
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce