Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Musikboss fylder rundt

Jan Mols, der er daglig leder af Tobakken, fylder 60 år tosdag. Foto: Arkiv
Annonce

Fødselsdag: Tobakkens daglige leder, Jan Mols Poulsen, runder et skarpt hjørne på torsdag, hvor den altid smilende mand fylder 60. Vi skynder os med at fortælle, at der ikke planlægges nogen festivitas i den anledning.

- Tiden er ikke lige de store fester nu og her, mener den maskiningeniør uddannede musikchef, der blandt andet har arbejdet for Rambøll, inden han i 2001 søgte og fik stillingen som chef for Tobakken.

Her har han gennem mange år taget imod kolleger fra musikbranchen, som han jo selv har været en meget aktiv del af gennem orkesteret Shaky Ground, der gennem flere år var Henning Stærks faste orkester. De opnåede at betræde de allerstørste scener herhjemme og hertil en del i udlandet også. Blandt andet var Shaky Ground backing orkester for rocklegenden Link Wray, der i begyndelsen af 90’erne udsendte et album indspillet i Danmark.

Ved siden af ledelsesarbejdet er Mols aktiv i mange forskellige musikalske sammenhænge. Han har blandt andet skrevet musik til flere børneforestillinger og spiller gerne op for store og små rundt omkring på byens barer og mindre spillesteder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce