Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Musikere jagter sponsorer

Nye øvelokaler i Stormgade er et stort ønske blandt musikerne i Esbjerg. Foto: Tue Sørensen
Musikby Esbjerg laver auktion over kunst og jagter sponsorer til hus fuld af øvelokaler, der liiiige bliver lidt dyrere.
Annonce

Initiativ: For et par uger siden kunne Ugeavisen Esbjerg fortælle om planerne om at lave et hus for rytmefolket i Esbjerg. Her skal der efter de foreløbige planer indrettes otte øvelokaler og sidenhen en café med scene og eventuelt et indspilningsstudie.

Men det er jo som oftest sådan med gode ideer, at det koster knaster at føre dem ud i livet. Derfor er opgaven i første omgang for bestyrelsen i Musikby Esbjerg at finde klingende mønt.

Siden ideen blev offentliggjort, har initiativtagerne været godt i gang med at udvikle sponsor-projekter, der eventuelt vil kunne tiltale erhvervslivet i Esbjerg.

-Vi udvikler på flere modeller. Man kan forestille sig at man sponsorerer et øvelokale og får sit navn på her, eller hvis man lægger nogle flere kroner, at man får sit navn på scenen, siger Bo Sejer, der er formand for bestyrelsen.

Annonce

Kunstværker på auktion

-Der er blevet doneret 15 kunstværker af kunstnere fra byen, og de vil på et tidspunkt blive bortauktioneret til fordel for huset, ligesom der i løbet af et par uger vil blive lavet en crowd-funding, hvor man med små eller større beløb kan støtte etableringen af huset.

Og der bliver behov for alle midler, for som altid viser det sig, at etableringen af stedet bliver op til tre gange så dyrt som de foreløbige beregninger gik på.

-Der er kommet nogle overraskelser undervejs. Blandt andet i forbindelse med el og lyddæmpende vinduer. Så det hele er blevet noget dyrere. Vi ser på etableringsudgifter på 250.000 til 300.000 kroner i materialer alene, så det er klart, at vi er afhængige af, at fonde, erhvervsliv og alle mulige andre vil bakke op om det her, siger Bo Sejer, der fortæller, at omkring 100 personer allerede har henvendt sig for at være med i foreningen, og at Musikby Esbjerg har omkring 500 følgere på Facebook.


Det er blevet lidt dyrere end vi havde regnet med, så vi har virkelig brug for økonomisk opbakning.

Bo Sejer, Musikby Esbjerg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce