Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Musikken blomstrer på trods af corona

Ruby Sky laver lækker rhythm and blues. Foto: Presse.
Annonce

Udgivelser: Corona har sat noget at en bremse i for de fælles koncertoplevelser. Enten er de helt aflyst eller også afvikles de med begrænsninger på publikums antal og ophold, men det stopper ikke de kreative mennesker. For der bliver fortsat udgivet musik, og her er så lige en lille up-date, hvad der netop er kommet på gaden med lokale musikere og grupper som afsendere.

Peter Ebberfeld, der stod i spidsen for det populære orkester Spar To, og som optræder i eget navn, udsendte fredag singlen 2020, der er en bittersød historie om et år, som vi alle er kommet helt skævt ind på. Og som er pakket ind i en umiskendelig 80’er lyd og Ebberfelds tæft for mundrette tekster.

Fredag var der reception på Tobakken i anledning af det esbjergensiske og aarhusianske band Ruby Sky, der leverer en veltillavet omgang soul’et og groovy rhythm and blues. Singlen hedder ”Flashback” og kan nu høres på diverse streaming tjenester.

Også vil vi da lige gøre opmærksom på esbjergbandet Once In Orbit, der er videoaktuelle med nummeret ”Pledge Stone” på Youtube, som også er første udspil fra det kommende album.

Har du/I gang i noget musik, verden burde kende til, så gerne en mail på kwe@ugeavisen.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Succes for frokostpop

Annonce