Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Musikken er på standby

Tobias Kippenberger vil fortsat blande sig i kulturlivet. Denne gang mere fra kulissen. Foto: Tue Sørensen
Forsanger vil hellere skabe kulturevents.

Karriere: Tobias Kippenberger var indtil 2013 forsanger for det populære orkester The Floor is Made of Lava, inden det blev kørt ind i en foreløbig garage efter tre succesfulde albums og en opvarmningstjans i Parken for selve AC/DC og for Oasis i Forum. Hertil kommer så en række nomineringer for årets single, årets talent og hvad der ellers kan drysses af hæder over Esbjerg-orkestret.

Bandet er ikke officielt opløst, men så meget i dvale, at det ligner koma. De forskellige medlemmer har hver især været optaget af andre projekter, og Kippenberger kom selv med det dansksprogede album "Kroen og kirken" i 2019. Men så kom coronaen og satte en stopper for promoveringen og live-versionen af det projekt, og der er ikke lige noget nyt på vej.

- Vi havde talt om at lave en slags jubilæumstur. Ikke noget med nyt materiale, men blot tage en tour rundt og fyre den af. Det var sidste år, og så gik det ligesom i sig selv igen, så nu er den ligesom lagt på hylden. Jeg vil ikke afvise, at det kan komme til at ske, men lige nu er der altså ingen planer om det. Jeg har heller ikke brugt særlig meget tid på at lave egen musik, siger Kippenberger, der dog ikke har forladt det kreative.

Annonce

Det er blot formen og opgaverne, der er anderledes. Han er ansat hos koncertarrangørerne Smash!Bang!Pow! som forretningsudvikler – eller på godt engelsk Business Development Manager. Her skal han blandt andet være med til at fremme kulturarrangementer i alle de former, man nu engang kan forestille sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce