Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Naturen og en speciallægepraksis trak i Vesal

Vesal Khalid er ny medejer af Øre- næse- og halsklinikken Sct. Joseph i Esbjerg. Foto: Tue Sørensen
35-årige Vesal Khalid er ny øre- næse og halslæge i Esbjerg. Det kom nogle år før ventet, men mulighederne for at blive kompagnon i en god speciallægeklinik hænger ikke på træerne.

Ny i praksis: Selvom Vesal Khalid har boet i Aarhus, har han i flere år dyrket sin passion for sejlsport i øerne omkring Esbjerg, Rømø, Mandø og Fanø. Den 35-årige læge synes, der findes en virkelig dejlig natur her. Faktisk så dejlig, at den - sammen med en speciallægepraksis - nu har trukket 35-årige Vesal Khalid til Esbjerg.


Sådanne muligheder hænger jo ikke på træerne.

Øre- næse- og halslæge Vesal Khalid.


Efter at have vikarieret i Øre- næse- og halsklinikken Sct. Joseph i Esbjerg i marts måned blev Vesal Khalid den 1. april kompagnon med speciallæge Lars Gano. Det er således speciallæge Sune Theilgaards andel af klinikken, som Vesal Khalid har overtaget.

- Jeg har i flere år haft en god relation til Sune Theilgaard, og da det altid har været min drøm at få min egen speciallægepraksis, og muligheden nu bød sig, ja så slog jeg til. Sådanne muligheder hænger jo ikke på træerne, smiler Vesal Khalid, der dog indrømmer, at det i en alder af 35 år trods alt sker nogle år før forventet.

- Men det er noget, jeg har arbejdet målrettet for. Samtidig er jeg som sagt kommet i Esbjerg og omegn nogle år, og jeg kan virkelig godt lide området, siger Vesal Khalid, der har fundet bolig i Esbjerg midtby.

- Desværre har meget været præget af corona og haft lukket, men så har jeg omvendt haft tid til at finde ud af, hvor træningscentret og svømmehallen er. Jeg har også udforsket havnen, Dyreparken samt byens mange fine stier, ligesom jeg har besøgt både Ribe, Blåvand og flere andre steder. Det er jo mit nye hjem, og jeg er vild med det. Der er så mange smukke steder, siger den unge læge, der er i et forhold.

Mange facetter

Vesal Khalid har, siden han blev færdiguddannet læge, arbejdet på både Aalborg Universitetshospital og på Skejby Sygehus i Aarhus. Det var under studiet, han fandt ud af, at han gerne ville være specialisere sig som øre- næse og halslæge.

- Vi arbejder med en bred palette af patienter. Lige fra nyfødte til ældre borgere. Derudover holder jeg meget af, at vi laver alt selv. Lige fra undersøgelse og diagnostik til behandling. På den måde føler jeg, at jeg hver dag bliver bedre og bedre i forhold til at få et godt klinisk blik, siger Vesal Khalid og fortsætter:

- Vi arbejder ligeledes med både det medicinske område og udfører operationer. Jeg holder meget af de mange facetter i arbejdet. Det gælder alt lige fra øresten til næse-bihulekirurgi og kræftudredning. Vi arbejder også meget med allergi i klinikken, og nu hvor vi går ind i pollensæsonen er det måske meget rart for folk at vide, at vi kan hjælpe med det meste indenfor allergier. Det er måske heller ikke alle, der er klar over, at man kan blive vaccineret mod flere typer allergi, siger Vesal Khalid, der glæder sig til både at arbejde og bo i Esbjerg.

Vesal Khalid

Vesal Khalid er født i København, men opvokset i Aarhus. Hans forældre er af indisk oprindelse, men kom til Danmark i begyndelsen af 70'erne. Vesal Khalid har tre søskende, men han er den eneste, der er gået lægevejen. De andre i familien arbejder alle indenfor handel.

Vesal Khalid glæder sig til både at arbejde og bo i Esbjerg. Foto: Tue Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Svingdøren på Fanø

Ugeavisen Esbjerg

Professor: Det er en kreativ omgåelse af udbudsreglerne, som vi ikke ser så ofte, fordi man som offentlig myndighed normalt gør sig umage med at følge reglerne

Annonce