Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Nu stiger spændingen - Kellermensch barsler med nyt

På fredag er der nyt fra lokale Kellermensch. Men hvad. Det må vi gætte os til

Annonce

På fredag udløses spændingen. Tror vi nok.
Det kan godt være at det er en hammer irriterende måde, at Esbjerg Kellermensch markedsfører sig på. Man skal holdes hen i spænding og så egentlig bare tælle ned.
Og det kan fans af bandet så gøre indtil på fredag.
Her løftes sløret for, hvad der gemmer sig bag det irriterende opslag på facebook, hvor man på bandets side kan se den kryptiske besked 24.01.2020.
Det giver mindelser tilbage til 2017, hvor bandets seneste udgivelse kom. Her kunne man i et stykke tid blot se en fuldmåne med datoen den 27.01.2017 på. Og da vi kom frem til den dag, blev bandets Goliath sluppet løs på fornøjeligste vis, og faktisk valgte musikbladet ”Gaffa albummet til årets udgivelse det år.
Denne gang er det ikke månen, der ses, men – vistnok – i stedet en sløret menneskelignende figur. Om det er offentliggørelsen af album, en single eller en koncertrække, må vi så se på fredag. Managementet er i al ikke til sinds at give oplysninger om, hvad der skal ske.
Men under alle omstændigheder er det med Kellermensch tempo ganske hurtigt at der allerede er nyt på banen. Mellem gruppens debut og ”Goliath” gik der otte år og en dag. Nu er der kun gået knapt tre år.
Bare de seksmedlemmer ikke har fået stress....

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Liv i midtbyen

Annonce