Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny app skal sælge dit tøj

Andreas, Louise, Katrine og Mia er instagrammere og skal lave reklame for Simon Tykgaard Husteds nye app for køb og salg af tøj. Flow Robe hedder den. Foto: Tue Sørensen
App'en Flow Robe har lavet en ny slags Trendsales men kopieret Tinders swipe-funktion. Det skal være nemt at købe og sælge sit tøj, mener manden bag den nye app.
Annonce

Det hele begyndte med, at Simon Tykgaard Husted fik aflyst et modul på ingeniørstudiet. Derhjemme kiggede han på en stak tøj, som han og ekskæresten havde talt om at sætte til salg på en markedsplads på nettet, så Simon gik i gang og brugte en halv dag på at lægge ti stykker tøj op. Det var tidskrævende, og det var besværligt, og han bøvlede med at finde en pæn baggrund. Og sådan har syv ud af ti danskere det, fandt Simon Tykgaard Husted siden ud af, da han lavede en spørgeskemaundersøgelse. Syv ud af ti siger, at de ikke handler genbrugstøj online, fordi det er tidskrævende og besværligt. Derfor opfandt Simon Tykgaard Husted "Flow Robe".

Flow Robe er en app, hvor man kan sælge og købe tøj. Den er ikke som Trendsales eller Marketplace på Facebook, men sin egen. Da Simons kæreste blev en ekskæreste, blev han inspireret af Tinder og faldt for swipe-funktionen. Hvorfor ikke gøre det med tøj, tænkte Simon.

Annonce

De fire influencers

- Køb og salg på de eksisterende markedspladser er èn stor byderunde, og som sælger skal du svare på en masse spørgsmål fra købere, som ofte vil byde dig i bund. Vi tror på, at vi en dag kan fjerne korrespondancen helt ved at flytte presset til køberen. I dag kan man blandt andet se hvor mange andre, der har produktet i sin ønskeliste, siger Simon Tykgaard Husted, som også håber på at få et par velvillige investorer ombord.

- Nu releaser vi i Esbjerg, men vi har store ambitioner og planer med Flow Robe. Den app, vi sidder med i dag, vil blive udviklet og se meget anderledes ud om et år, siger Simon Tykgaard Husted.

Han har fået fire instagrammere med på rejsen. De vil bruge Flow Robe og give projektet vinger. De fire er Andreas Sandberg, 15 år, går i 9. klasse, Louise Meyer, 25 år, bliver sygeplejerske en af dagene, Mia Kaus, 25 år, læser til pædagog og Katrine Baagøe, 23 år, er social- og sundhedshjælper og på barsel.

Andreas har 4.400 følgere på Instagram, lægger mest tøjbilleder op og køber selv en del brugt tøj. Louise har 12.000 følgere ved at have været på tv, Mia har 5.300 følgere og poster ofte tøj til børn, og Katrine med 5.579 følgere bruger sin Instagram-profil til at fortælle om graviditeten, om livet som nybagt mor og om lige at have købt hus. Og nu kommer de også til at fortælle om Flow Robe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce