Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny bog: Husk lige hjernen

Lokale Johny Gammelgaard har over de sidste små tre år skrevet på bogen, der kort fortalt handler om at få hjernen, vores færdigheder og vores personlighed med i livets både vigtige og knap så vigtige situationer. Foto: Privat
Johny Gammelgaard har skrevet en fin bog om, hvorfor du skal huske hjerne, så du ikke taber hovedet.
Annonce

Ny bog: Guderne skal vide, at det litterære marked er oversvømmet med selvhjælpsbøger af den ene og anden karakter. Og selvom bøgerne ofte lover det, er det ærlig talt sjældent, at man ved endt læsning pludselig er genfødt med superkræfter og evnen til at se alt i et skinnende klart lys.

Sådan ender det heller ikke, når man har læst Johny Gammelgaards nye bog "Husk hjernen, så du ikke taber hovedet." Men jeg vil faktisk godt garantere dig, at du er blevet et klogere menneske. Og du er i særdeleshed blevet klogere på dig selv, din hjerne samt din adfærd, når du er presset.

Lokale Johny Gammelgaard har over de sidste små tre år skrevet på bogen, der kort fortalt handler om at se, tænke og handle klart i livets både vigtige og knap så vigtige situationer.

- Et centralt omdrejningspunkt i min bog er, hvorfor følelserne fylder så meget og har så nemt ved at få overtaget. Både i hverdagssituationer og i de helt vigtige situationer, hvor vi kan opleve klappen gå ned, eller at vi mister kontrollen. Situationer, hvor vi i bagklogskabens klare lys ville ønske, at vi havde reageret anderledes, fortæller Johny Gammelgaard, der er uddannet pædagog og neuropædagog og har tidligere arbejdet med ledelse i mange år.

Annonce

Balancer energien

Johny Gammelgaards fine bog formår på blot 165 sider at give et fornemt indblik i, hvordan vi kan arbejde med netop de udfordringer, det giver, når overblikket mangler, hukommelsen svigter, og evnen til problemløsning fejler.

- Min bog  har fokus på os selv og vores styresystem, hjernen, men den handler ikke om at undgå hverken nerver eller sommerfugle i maven. Den handler i stedet om at balancere energien, som vi oplever under pres. Det er jo en livslang øvelse for os alle, fordi vi er mennesker. Vi har vores begrænsninger, når vi kommer under pres, men når vi begynder at forholde os til dem, er chancen for at tænke og se klart under pres større, smiler Johny Gammelgaard, der bor med sin kone og tre børn i Tjæreborg.


Et centralt omdrejningspunkt i min bog er, hvorfor følelserne fylder så meget og har så nemt ved at få overtaget.

Johny Gammelgaard


I bogen kan du bl.a. få viden om...

...hjernens opbygning

...hvorfor følelser fylder så meget

...hvordan du får taget en dyb indånding på det rigtige tidspunkt

...Hvordan vi kan bruge 1-meter-reglen (fra en amerikansk Navy-Seal)

...Og hvordan man som brandmand holder hovedet koldt i 800 grader

Bogen kan købes hos din lokale boghandler, Saxo og via Johny Gammelgaards hjemmeside. Johny Gammelgaard arbejder som konsulent og er desuden tilknyttet bookingfirmaet Athena som forfatter og foredragsholder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Annonce