Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny cykelbutik: Så er der garanti for medvind

Corwin E-bikes har slået dørene op i Esbjerg, og det betyder evig medvind på cykelstierne.

Annonce

Vi, der slår vores folder på disse kanter, ved godt, at det indimellem blæser en let brise. Og også det, der er værre. Det kan både være en velsignelse og en pestilens, når man færdes på den to-hjulede, men nu er det slut med at give vinden skyld for, at man kommer for sent eller forsvedt på arbejde.

Forleden slog Corwin E-bikes nemlig dørene op til sin nye butik i Strandbygade 60, hvor man kan få alt lige fra folde el-cykler over mountainbikes, ladcykler og helt almindelige cykler med el-motorer.

- Vi har glædet os rigtig meget til at komme til Esbjerg, som længe har været i vores søgelys. Det skyldes ikke mindst, at vi har haft mange kunder fra Esbjerg og omegn i vores butik i Aabenraa, så vi vidste, der var et marked her, siger Per Frederiksen, administrerende direktør i Corwin E-bikes, da avisen møder ham i den nye butik.

El-cykler er fremtiden
Per Frederiksen fortæller, at selvom Corwin, der er et hollandsk brand, har mere end 30 forskellige modeller i cykel-flåden, så er der alligevel en række fællestræk ved alle cyklerne.

- Det kan lyde som det sædvanlige salgsgas, men fælles for alle Corwin cyklerne er en meget høj kvalitet og markedets laveste priser. Det kan vi levere, fordi vi springer alle fordyrende led over og får cyklerne direkte fra fabrikkerne i EU, siger Per Frederiksen og oplyser, at dækkene på mange af modellerne er fra Continental, gearene er fra Shimano, mens der er et stort batteri, ofte fra Panasonic, og forsikringsgodkendte låse på de fleste cykler.

- El-cykler er bare fremtiden. Selvom der er hjælp i form af motoren, så får du stadig motion og frisk luft. Mange køber faktisk en el-cykel i stedet for bil nummer to i dag, siger Per Frederiksen og tilføjer, at el-cyklernes indtog i Danmark generelt har fået langt flere ud at cykle.

Og man behøver altså slet ikke få sved på panden, selvom vejret byder på modvind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Annonce