Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny destinationschef er fundet

Den kommende turistdestination for Esbjerg og Fanø Kommuner har fundet sin destinationschef. Det er Hans Peter Folmann. Foto: Privat
Annonce

Navne: Den kommende turistdestination for Esbjerg og Fanø Kommuner har fundet sin destinationschef. Det er Hans Peter Folmann, der gennem de seneste 15 år har arbejdet med oplevelsesindustrien gennem salg og marketing i Lego som projektansvarlig for etableringen af Legohouse og senest som turist- og erhvervschef i Billund Erhvervsfremme, skal stå i spidsen for den kommende turistdestination for Esbjerg og Fanø Kommuner.

- Jeg er sikker på, at vi med Hans Peter Folmann har fundet den rigtige chef til at få destinationen etableret i et tæt samarbejde med den kommende bestyrelse og med hele turisterhvervet i vores to kommuner, udtaler borgmester Sofie Valbjørn, Fanø Kommune, i en pressemeddelelse.

Selv glæder Hans Peter Folmann sig til opgaverne og til - sammen med aktørerne - at fortsætte den succesfulde udvikling af turisterhvervet, der allerede er skabt i destinationen:

- Historien, arkitekturen, kulturen, naturen, Vadehavet og Vesterhavet samt en moderne storby er den cocktail, som ingen andre destinationer kan byde på. Potentialet er stort, men det er også en opgave at finde den rigtige balance i udviklingen af destinationen samt at få alle aktører og interessenter med på denne spændende og krævende rejse, udtaler Hans Peter Folmann, der er 50 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce