Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny i byen: Frisør åbnede på Klikkers Plads

Den 31-årige Jeanette Simone Søndergaard er blevet selvstændig frisør. I fredags var der reception i Skønt Hår i Jyllandsgade.
Annonce

Da Jeanette Simone Søndergaard med sin kæreste Thomas Knutzen købte ejendommen på hjørnet af Jyllandsgade og Islandsgade, havde hun ingen ide om, at pladsen på gadehjørnet havde en helt speciel historie.

Men mens lokalerne på Klikkers Plads blev renoveret og omdannet til den frisørsalon, Jeanette Simone Søndergaard i dag har åbnet, fik hun besøg.

- Der kom en mand forbi og spurgte, hvad der skulle være i bygningen, husker hun.

Manden hed Erik Hilmar Krag, og efter besøget hos Jeanette lavede han et opslag på Facebook-siden Barndommens By Esbjerg.

”Sorg er til glæde vendt. Klikkers Plads på hjørnet af Jyllandsgade og Islandsgade, barndommens genbo er reddet - og får en længe tiltrængt renovering,” skrev han.

Opslaget har fået næsten 500 likes, og Jeanette Simone Søndergaard fra Silkeborg fandt ud af, at hun havde købt et hus med en historie.

- Jeg vidste ikke, at huset og pladsen betød noget for nogle, men vi har valgt at bevare kunsten og holde lokalerne i den gamle stil. Bygningen har så meget charme, og det vil jeg gerne bevare, siger Jeanette Simone Søndergaard, der har indrettet en lidt anderledes frisørsalon med dagligstue-stemning, køkken og et legerum til børn.

I fredags holdt hun reception i sin nye frisør- og beatysalon. Tanni Christine sang for gæsterne, og mange af dem var Jeanette Simone Søndergaards gamle kunder.

Den gamle eg på Klikkers Plads og Carlsson-maleriet på gavlet blev fjernet for flere år siden, men pladsen består.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce