Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny mand skal booke for Tobakken

Sebastian Wolff skal fremover tegne den musikalske profil på Tobakken.

Sebastian Wolff skal tegne musikprofilen på byens rytmiske spillested.

Annonce

Når der fremover skal skabes et spændende musikprogram på Tobakken, vil det være Sebastian Wolff, der kommer til at stå med det overordnende ansvar. Frontfiguren i Kellermensch er nemlig pr. 1. december blevet ansat som booker på Tobakken, hvor han afløser Erik Lodberg, der har stået for det arbejde i 20 år.
I en pressemeddelelse skriver Tobakkens leder Jan Mols blandt andet:
"Erik Lodberg har været musikbooker på Tobakken i 18 år. Han og et fantastisk team har udviklet spillestedet til i dag at være blandt Danmarks bedste rytmiske spillesteder. Den position har Tobakken med stolthed indtaget bl.a. på baggrund af Eriks store, kompetente og engagerede indsats med at finde og forhandle gode navne til musikprogrammet.

Det forekommer helt naturligt med et vagtskifte på Tobakken omkring den kunstneriske udvikling og fremtidens spillested. Musikvanerne blandt Tobakkens nuværende og fremtidige publikum ændres og der er udfordringer i at sikre et program, som interesserer og aktiverer publikum i musikkens magi. Konkurrencen om publikums gunst er intensiveret og kommer fra mange forskellige aktører.

Tobakken retter blikket mod en ny ansøgningsrunde for at opnå status som Regionalt Spillested og en ny 4-årig aftale med Statens Kunstfond.

Vi ønskerat fastholde de gode takter i det nuværende musikprogram, suppleret med en ny retning i forhold til fremtidens musikprogram, som Tobakkens nuværende og fremtidige publikum og brugere kan glæde sig til".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce