Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny udligningsreform sender millioner til Esbjerg

Annonce

Der kan nu sættes et endeligt punktum i aftalen om udligning blandt landets 98 kommuner. Forhandlingerne har været sat på pause siden marts på grund af COVID-19, men på trods af sundhedskrisen er der tirsdag landet en endelig aftale mellem en bred vifte af folketingets partier. For Esbjerg Kommunes vedkommende betyder det bl.a., at kommunen årligt bliver tilført 36 millioner kroner.

Folketingsmedlem for Socialdemokratiet Anders Kronborg glæder sig over, at aftalen endelig er faldet på plads. Og det er en god en af slagsen, lyder det.

- Jeg synes det er dejligt, at vi på trods af corona-krisen, får landet en rigtig god udligningsaftale med et bredt flertal bag sig. Det viser, at vi kører videre i et spor, hvor Folketinget kan samarbejde bredt, og jeg er glad for, at de fleste partier i Folketinget kan se, at den her udligningsaftale skaber et Danmark i bedre balance, siger Anders Kronborg, der kæmpet for en mere retfærdig udligning både før og efter valget.

Milliardregnestykket har helt tilbage fra regeringens præsentation af udspillet set godt ud for Esbjerg Kommune.

- Det er godt den kommer på nuværende tidspunkt, så kommunerne har god tid til at planlægge deres budgetter, siger Anders Kronborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce