Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny van der Vaart på banen

Det tidligere par Sylvie Meis og Rafael van der Vaart er stadigvæk godt stof i Tyskland. Her er et screendump fra Bilds youtube-kanal. I midten ses den kommende EfB-spiller, Damian. Foto: Screendump
Damian van der Vaart begynder i EfB på mandag.
Annonce

Fodbold: Der kommer en ny van der Vaart på banen i EfB. Det er ikke fodboldlegenden Rafael van der Vaart, der gør comeback, men derimod sønnen den 14 årige Damian, som Rafael van der Vaart har sammen med den tidligere tyske model og nuværende tv-personlighed Sylvie Meis.

Sønnen har hidtil boet hos moderen i Hamborg, men flytter altså til Esbjerg nu, hvor han skal gå i den internationale skole og så altså spille fodbold hos EfB på U15 holdet. Her begynder han på mandag.

Ifølge den tyske tabloidavis Bild, der var først med nyheden i Tyskland, er det blandt andet for at forfølge en drøm om at gå i faderens professionelle fodspor.

Annonce

Begynder mandag

Talentchef hos EfB, Niels Erik Søndergaard, har set den unge van der Vaart spille.:

-Men jeg vil slet ikke begynde at drage sammenligninger mellem far og søn på det her tidspunkt. Nu må vi først se ham an på holdet, og om han er i top tre blandt dem eller nummer otte, det er alt for tidligt at sige. Han starter på lige fod med de andre på holdet.

-Når det så er sagt, er vi glade for, at han aktivt tilvælger EfB som sin klub. Han har været et smut omkring HSV og en mindre omegnsklub, og nu kommer han altså til os, siger ungdomselitechefen.


Han starter på lige fod med de andre på holdet.

Niels Erik Søndergaard, ungdomselitechef.


Den unge Damian har snuset til det højeste niveau. Således var han med i en testimonialkamp for sin far i efteråret i Hamborg.

Og her blev det endda til en scoring.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Rafael van der Vaart, der sammen med den hollandske håndboldspiller Estavana Polman, deres fælles barn og nu altså Rafael van der Vaarts søn, Damian, snart flytter ind i en større lejlighed i Esbjergs midtby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce