Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Nye ansigter hos Spejder Sport

I starten af marts fik Spejder Sport i Kongensgade både ny butikschef og ny førstedame. Det blev noget af en ilddåb med coronakrise og et mennesketomt bycentrum, men de to kvinder har holdt fanen højt, og er nu for alvor klar til at hilse på kunderne til fredagens Late Night Shopping.

Annonce

- Vi er så klar til at møde både eksisterende og nye kunder på fredag, hvor byen forhåbentlig summer af liv igen. Butikken står knivskarpt, og vi glæder os til at nørde grej og sludre om friluftsliv med alle, der bare har en snert af interesse for at være aktiv i naturen, siger Kristina Nielsen, der er ny butikschef i Spejder Sport i Esbjerg.

Spejderen og grejnørden
Ved siden af sig bag disken i den lokale friluftsbutik har Kristina sin førstedame, Anna Emilia Børlund Petersen.

De to kendte slet ikke hinanden, da de begge startede i butikken for 2,5 måned siden, men kemien er der, og de er enige om, at de supplerer hinanden godt.

- Jeg har været spejder i hele mit liv og er i dag spejderleder for en flok juniorspejdere i AskovSpejder. Spejderlivet passer så godt til mig, for her kan jeg få lov til at være nysgerrig på naturen, på verdenen og på andre mennesker. Jeg er meget praktisk anlagt og arbejder bredt, så uanset om det gælder værktøj, økseslibning eller Trangia-færdigheder, så har jeg en del erfaring i rygsækken, smiler Kristina, mens Anna Emilia fortsætter:

- Jeg er derimod relativt ny i friluftsverdenen - i hvert fald sammenlignet med Kristina. De seneste 5 ½ år er jeg gået fra at eje stort set intet udstyr og outdoor-beklædning til at blive en større og større grejnørd. Jeg vandrer både i Danmark og i de norske fjelde med tung oppakning, hvor jeg virkelig har oplevet på egen krop, hvordan kvalitet og udstyr pludselig bliver en kæmpe prioritet for en. Man lærer noget nyt på hver tur, og jeg glæder mig til at dele mine bedste tips og destinationer med vores kunder.

Udover begge at være hærdede friluftskvinder har både Kristina og Anna Emilia også solid erfaring fra detailbranchen med tilsammen 30 år i butiksverdenen.

Plads til at være nysgerrig
Spørger man Kristina og Anna Emilia, hvad de gerne vil med netop deres Spejder Sport butik, lyder svaret, at det vigtigste er, at der skal være plads til at være nysgerrig og spørge løs.

- Den indgangsvinkel har jeg altid haft. Man skal have lov at prøve ting af, teste og lege for at kunne opdage noget nyt. Jeg håber derfor, at vores kunder hurtigt vil finde ud af, at hos os kan man altid kigge forbi og få en snak om friluftsliv, nørde grej eller få ny inspiration, siger Kristina, mens Anna Emilia tilføjer:

- Vi kommer med godt humør begge to, vi lytter og er villige til at prøve nye ting af. Vi vil rigtig gerne være en kreativ butik, der laver forskellige ting, og det glæder vi os rigtig meget til at komme i gang med.

Ligesom hos mange andre af byens butikker er der ekstra god grund til at kigge forbi Spejder Sport på fredag i forbindelse med Late Night Shopping i Esbjerg City. Udover at hilse på Kristina og Anna Emilia kan du nemlig spare op til 20 procent på i forvejen ikke-nedsatte varer helt indtil klokken slår 22.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Liv i midtbyen

Annonce