Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Nye padelbaner er på vej

To padelbaner er ved at blive opført på Breinholtgård Golfklubs arealer. Privatfoto
I Hjerting vil HIF bygge tre padelbaner, men også Breinholtgård Golfklub er på vej med et padel-tilbud til vestjyderne.

Trend: SEPE får konkurrence om padelspillerne i Esbjerg, hvor både Breinholtgård Golfklub og Hjerting IF har padelbaner på vej. Længst fremme i processen er Breinholtgård Golfklub, der er i fuld gang med at anlægge to padelbaner.

- Det er så populært og så in i tiden, men vi bygger dem også for at have noget ekstra at tilbyde både vores nuværende medlemmer og kommende medlemmer, fortæller golfmanager Mogens Mikkelsen og forklarer, at de to baner ikke kun vil være forbeholdt golfklubbens medlemmer.

- Til at starte med bliver det pay and play, fordi der er så meget run på. Det giver ikke så meget mening at have et abonnement, hvis medlemmerne ikke kan få en tid, siger golfmanageren, der altså snart kan tilføje padelmanager til sin titel.

I forhold til SEPE’s padelbaner på Gl. Vardevej, så vil golfklubbens baner være inklusiv adgang til omklædningsrum og golfklubbens restaurant.

I Hjerting er padel-banerne en del af den store helhedsplan for området omkring det nye multihus Hjertinghus. Illustration: Plet arkitektur
Annonce

En del af planen

Også i Hjerting er der padelbaner på vej. Her er tre padelbaner tænkt ind i den store helhedsplan for Hjertinghus-området. Også her er planen, at banerne skal udlejes efter et pay and play-princip – i hvert fald i første omgang.

- Det kommer til at ligge som en afdeling for sig selv under HIF. Vi har ikke pengene på kontoen, så banerne skal finansieres via lån, og derfor bliver de første år pay and play, siger Claus Jensen, formand for HIF Tennis, og understreger, at han på sigt håber på at kunne tilbyde medlemspadel.

Hvis den samlede helhedsplan for området skal realiseres, skal Hjerting IF finde cirka syv millioner kroner, men padelbanerne står først for, og Claus Jensen regner med, at de kan stå færdige allerede til sommer, hvis byggetilladelsen som ventet falder på plads. Derefter venter anlæggelsen af en bevægelseskorridor, et bevægelsestempel og til sidst parkeringspladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce