Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Nyhed: Kop og Kande vender tilbage

Sport24 lå her i en årrække, men er flyttet i Karréen. Det har givet plads til en lejer, og det bliver isenkræm forretningen Kop og Kande, som dermed vender tilbage til Kongensgade i Esbjerg.

Indehaverne af Kubo i Kongensgade åbner nu en Kop og Kande i Sport24’s gamle lokaler.

Annonce

Omkring et år efter at Kop og Kande lukkede i Kongensgade i Esbjerg, gør kæden klar til at åbne i selvsamme gade. Denne gang dog i Sport24’s gamle lokaler i Kongensgade 76.

Det er Johnny og Janie Kubo, der i dag driver Kubo-forretninger i Esbjerg og Blåvand, samt indehaverne af Kop og Kande i Viborg, der står som ejere af den nye forreting.

Den store forretning, der rummer 1.297 kvadratmeter i alt – heraf 660 kvadratmeter butik i stueplan, 192 kvadratmeter lager i kælder samt 445 kvadratmeter butik/showroom på 1. sal, vil kunne prale med at have Kop og Kandes fulde sortiment.

- Jeg vil faktisk tro, at det bliver noget nær landets største Kop og Kande, siger Johnny Kubo til Ugeavisen Esbjerg og fortsætter:

- Skulle der være enkelte ting, som vi ikke har, så skaffer vi det. Men det bliver en butik med masser af varer, smiler Johnny Kubo, der muligvis også vil tage noget af sortimentet fra butikken Kubo, Kongensgade 23, med ind i den nye butik.

- Det har jeg ikke helt afklaret endnu. Men sikkert er det dog, at vi lukker Kubo i Esbjerg ultimo december, siger Johnny Kubo.

Det rette lejemål
Johnny Kubo har længe gået med ideen om at åbne en Kop og Kande i Esbjerg, men han har ikke kunnet finde det rette lokale. Før nu.

- Da jeg så, at Sport24 flyttede, så var muligheden der, for det er et super lejemål til den type forretning, siger Johnny Kubo, der håber at kunne åbne i oktober.

Der er dog lige noget It, som der skal være styr på, oplyser Johnny Kubo.
Det er Jesper Ølgaard Bloch, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har stået for udlejningen, mens det er Villemoes Holding ApS, der ejer bygningen.

- Der var forskellige muligheder, men da vi sammen besigtigede Sport24, passede det lige præcis til den type forretning, som Johnny gerne vil skabe, og heldigvis var Villemoes med på idéen og meget pragmatiske gennem hele forløbet, siger Jesper Ølgaard Bloch, der glæder sig over, at der igen kommer liv i de store, flotte lokaler.

- Jeg synes, det beviser, at selvom der står ledige lejemål rundt om i byen, så sker der altså også en masse indenfor detailhandlen og på udlejningsdelen, siger Jesper Ølgaard Bloch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce