Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Nyt Guldægget udklækkes 5. maj: Noelle er morgenfrisk og klar klokken seks

Mandag morgen, fire dage før grand opening, var der stadig lidt at gøre udenfor Guldægget på Strandby Kirkevej. Foto: Mette Falther
I morgen klokken seks åbner Guldægget bagerbutik og drive-in på Strandby Kirkevej, og Noelle Bekker Djurhuus er A-menneske, butikschef og klar.

Bagerbrød i bilruden: Noelle Bekker Djurhuus anede ikke, hvad hun ville efter hf. Hun kunne godt mærke presset udefra for at tage en uddannelse, men hun kunne jo godt lide det, hun lavede - lugten i bageriet. Så det blev hun bare ved med. Og når Guldægget torsdag den 5. maj åbner en ny bagerbutik med drive-in på Strandby Kirkevej 258, hvor der tidligere var cykelhandel, er det med 26-årige Noelle Bekker Djurhuus som butikschef.

Noelle Bekker Djurhuus er A-menneske. Det er godt, når man møder klokken fem. Foto: Privat

Hun har stået i bagerbutik, siden hun var 13 år. Ved siden af folkeskolen og ved siden af sin hf. I seks år var hun på fuld tid i Baguette på Strandby Kirkevej, og da hun kom tilbage fra barsel med lille Baldur, som nu er to, blev hun butikschef. Og Baguette var blevet til Guldægget Bakery.

- Jeg kan virkelig godt lide at stå i bagerbutik. Jeg kan godt lide kontakten med kunderne. Jeg kan godt forstå, at mange unge føler sig pressede til at tage en uddannelse, men jeg ville ikke tage en bare for at tage en, og min stædighed vandt, siger Noelle Bekker Djurhuus.

Annonce

Jeg trives fint med arbejdstiderne. Så tager jeg bare en lur eller gør rent, når jeg har fri klokken 13, og inden jeg henter Baldur.

Noelle Bekker Djurhuus

Hun er A-menneske, og det flugter godt med jobbet. Hun møder klokken fem hver morgen og hver 3. weekend, så hendes mand, der er automatiktekniker, afleverer Baldur hver morgen, og mor henter.

- Jeg går i seng ved ni-ti-tiden om aftenen, og vores sociale liv planlægger vi bare, så det ikke ligger de weekender, jeg skal arbejde. Jeg trives fint med arbejdstiderne. Så tager jeg bare en lur eller gør rent, når jeg har fri klokken 13, og inden jeg henter Baldur, siger hun.

Trøflen er favorit

Hendes yndlingskage er trøffel, og af morgenbrød vælger hun altid skagenstykke og en flad snegl med hvid glasur. Godt valg. Men der bliver meget at vælge imellem i den nye Guldægget. Direktøren og indehaveren af bager- og cafékæden Guldægget, Mark Mikkelsen, har lavet aftale med Thise Mejeri om forhandling af deres produkter i butikken og har desuden et stort udvalg af varer fra Hr. Skov. Derudover bliver der som i de øvrige Guldægget salg af bagerbrød, sandwich, kaffe, juice og så videre.

Mark Mikkelsen driver i forvejen bageri og café på Torvet, i Kongensgade, i Meny i Hjerting og Guldægget Bakery i Jerne, hvor Baguette før lå. Den nye Guldægget har i alt 900 kvadratmeter bageri, bagerbutik, køl og frys og lager. Der er 20 parkeringspladser til bageriet, og der bliver både indkørsel og udkørsel via Strandby Kirkevej til drive-in-forretningen.

Åbningstiderne

Guldægget med drive-in på Strandbygade åbner på hverdage klokken 06 og lukker 17.30.

Lørdage og søndage er der åbent fra 06-16.

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kalder alle mødre: I Esbjergs Mødregruppe hjælper mødre andre mødre. Det bliver ikke smukkere

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Cecilie valgte Da Vinci: Der er mange flere hænder oppe i timen

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Elever er enige: Sport i skoletiden gør os bedre til at lære

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Der snakkes lidt i hjørnerne: Er profilklassen blevet folkeskolens favoritbarn?

Ugeavisen Esbjerg

Har Esbjerg-skoler fundet opskriften på succes? Her er Esbjergs mest populære skoleklasser

Ugeavisen Esbjerg

Musikere får kunstnerhjælp til øvelokaler

Ugeavisen Esbjerg

Restaurant bygger om for millioner: Imens kan kunderne tage i nummer to

Ugeavisen Esbjerg

Tøjbutikken flytter i boghandel og dobler op på plads

Ugeavisen Esbjerg

Verdens bedste skal finde vej i Ribe og Esbjerg

Annonce