Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Nyt hovedkvarter: Byggefirma bygger moderne

NemByg´s moderne nye hovedsæde på H.E. Bluhmes Vej bliver til at få øje på. Det skal efter planen være færdig sidst i 2021. Ilustration: Nem Byg
NemByg har travlt med mange projekter. Nu skal firmaet også i gang med et markant nyt hovedsæde til sig selv.
Annonce

Kommer man om godt et år kørende fra Hjerting mod Esbjerg vil man lige efter den nye store rundkørsel nær Esbjerg Strand se et markant nyt byggeri. Her vil en af Esbjerg-områdets største entreprenørvirksomheder, NemByg A/S, bygge et nyt moderne hovedsæde samt værksted og lagerhal.  Det runde byggeri på H.E. Bluhmesvej 109 bliver på 2.500 etagekvadratmeter, mens værksted og lagerhal lægger beslag på 600 kvadratmeter.

Lige nu har firmaet 100 medarbejdere, som glæder sig til de nye rammer. I firmaets nuværende faciliteter på Industrivej sidder funktionærerne i midlertidige pavilloner, så det er blevet klart, at den vækst,  NemByg har oplevet de seneste år, kræver større rammer.

- Vi har arbejdet med planerne om et nyt domicil i mere end to år, og nu er vi klar til at tage næste skridt. I al sin enkelhed er vi vokset ud af de nuværende rammer, som udgør en barriere for yderligere vækst, siger NemBygs bestyrelsesformand, Jesper Holm Nielsen.

NemByg har en stærk position som hoved- og totalentreprenør og beskæftiger ikke kun sine egne op op mod 100 egne medarbejdere. Firmaet skaber beskæftigelse til flere end det dobbelte hos underentreprenører.


I al sin enkelhed er vi vokset ud af de nuværende rammer, som udgør en barriere for yderligere vækst

Jesper Holm Nielsen, formand for NemByg's bestyrelse


Byggeriet ventes påbegyndt til december i år. Hvis alt går efter planen, vil det nye moderne hovedsæde stå færdig før jul i 2021. Investeringen bliver knap 50 millioner kroner.

Byggeriets rådgiverteam består - foruden NemByg selv - af lokale Ingeniør’ne og Arkitektfirmaet Lolk samt Aarhus-baserede Friis & Moltke, som har erfaring med mange andre projekter i Esbjerg.

Lige nu har NemByg gang i adskillige store opgaver i det meste af Jylland og på Fyn. Byggeriet af PolyTechs nye domicil i Bramming er påbegyndt, og et andet højprofileret projekt er flygtningemuseet Flugt i Oksbøl.

Baggrund

NemByg færdiggjorde i 2019 det hidtil største enkeltprojekt, biografen ved Broen Shoppingcenter i Esbjerg med en anlægssum på omkring 100 millioner kroner, og entreprenørselskabet er klar til at påtage sig langt større hoved-og totalentrepriser i fremtiden. Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen solgte for et par år siden 49 procent af aktierne til Esbjerg Brygge Invest A/S ejet af en kreds af jyske erhvervsfolk.Til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling blev Karsten Larsen i 2018 ansat som administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Succes for frokostpop

Annonce