Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Nyt univers for byens kæledyr

Maxi Zoo Esbjerg flytter fra Stormgade 155 til nye, store lokaler på Østre Gjesingvej 23, der tidligere har huset Petworld. Foto: PR

Nye rammer: Maxi Zoo Esbjerg flytter fra Stormgade 155 til nye, store lokaler på Østre Gjesingvej 23, der tidligere har huset Petworld. Åbningen af den nye butik bliver i perioden fra den 29. til 31. marts fejret med 20 procent rabat på alt i butikken samt mulighed for gode råd og vejledning til kæledyret.

I de nye rammer åbner kæden et splinternyt kæledyrsunivers på 1.125 m2, hvor man kan finde foder og tilbehør til sin hund, kat, fisk, fugl og gnaver samt få kyndig vejledning af personalet.

Med adresseskiftet har Esbjerg ikke blot fået et forbedret univers for byens kæledyr, men de mange kæledyrsejere og dyreelskere kan også se frem til endnu flere spændende aktiviteter og arrangementer i butikken, velgørende indsamlinger samt gode råd om pasning og pleje.

- Mit personale og jeg glæder os meget til at byde alle byens borgere velkommen i den nye, flotte butik på Østre Gjesingvej. Med flytningen bliver teamet også større, så vi kan sikre kunderne den bedste viden inden for alle dyr samt service på et højt niveau, udtaler Mikael Povlsen, der er butikschef i Maxi Zoo Esbjerg, i en pressemeddelelse.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce