Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Olila vender tilbage til Kongensgade i version 2.0

Lasse Mols er ny indehaver af børnetøjsforretningen Olila, som vender tilbage til Kongensgade den 1. februar. Foto: Rune Weitling
Den 1. februar vender børneforretningen Olila tilbage til Kongensgade. Det er med en ny indehaver, der altid har drømt om at drive en specialforretning i den by, hvor han er født og opvokset.

Nyåbning: Børnetøjsforretningen Olila, der sidste år fraflyttede sit lejemål i Kongensgade 82 og rykkede til Malervej, vender nu tilbage til Esbjergs centrale handelsgade, hvor dørene bliver slået op i Kongensgade 94 den 1. februar klokken 10.00.

Lasse Mols er ny indehaver af forretningen, som han har købt - inklusiv varelager - af Peter og Kristina Pultz, der åbnede specialforretningen tilbage i 2017 i Torvegade 38 i Esbjerg. Allerede dengang var Lasse Mols dog en del af Olila, da han sammen med sin bror skabte det visuelle univers i form af hjemmeside og webbutik for Olila.

- Derfor lå det heller ikke så fjernt for mig at overtage Olila, da muligheden bød sig, fortæller den 28-årige Lasse Mols og fortsætter:

Annonce

- Jeg er uddannet indenfor online markedsføring med speciale i web og grafisk design, så der er ingen tvivl om, at vi kommer til at gøre endnu mere ud af vores webshop i fremtiden. Men jeg er også en stor fan af fysiske specialforretninger og har altid haft en drøm om at drive sådan en i Esbjerg, som er min by. Så nu kommer Olila tilbage til Kongensgade, men i en version 2.0, smiler Lasse Mols.

Legerum og nye mærker

Lasse Mols har foruden varelageret også lavet aftaler med det tidligere personale hos Olila, så dermed er han helt klar til åbningsfesten den 1. februar.

- Eller det bliver vi i hvert fald, griner Lasse og kigger ud i lokalerne, hvor der mildest talt mangler en del, før dørene kan slås op med åbningstilbud, goodiebags og andet sjov.

Endnu er der meget at gøre i lokalerne i Kongensgade 94, men den 1. februar står butikken skarpt og klar til åbning med Lasse Mols som ny indehaver. Foto: Rune Weitling

Lokalerne - der i øvrigt er ejet af Villemoes Holding ApS, som Lasse Mols roser for stor imødekommenhed og sparring - er i øjeblikket ved at få nye friske farver.

Derudover skal der indrettes et legeområde, hvor ungerne kan boltre sig, mens forældrene shopper, ammerum, puslerum, prøverum og meget andet.

- Derudover har vi inddraget noget af lokalet til lager, kontor og pakkeri, så webordrer også kan håndteres herfra. Så der er nok at se til lige nu, siger Lasse Mols, der som nævnt har købt Olilas varelager, der primært henvender sig til børn i alderen 0-6 år.

- Men jeg kommer også til at bringe nye mærker ind og har blandt andet lige lavet en aftale med det populære mærke Konges Sløjd. Jeg vil også i endnu højere grad prioritere bæredygtige og miljørigtige varer til butikken, fortæller Lasse Mols, der efterhånden ved, hvad han taler om.

Annonce

Et stærkt team

I februar sidste år blev han nemlig far til tvillinger, og et halvt år på barsel med de to små døtre har givet ham et godt indblik i, hvad der fungerer og ikke gør i forhold til tøj, legetøj og meget andet.

De erfaringer vil Lasse Mols naturligvis benytte i sin nye tilværelse som selvstændig butiksindehaver, hvor han blandt andet vil få hjælp af sin mor, der har været med på Olila-rejsen fra begyndelsen og blandt andet stået for forretningens liveauktioner på Facebook.

- Jeg synes, jeg har et rigtig stærkt team, hvor alles kompetencer får lov at bidrage. Så nu glæder jeg mig bare virkelig meget til, at vi kan byde esbjergenserne velkommen til byens nye børneunivers, som ikke er en del af en kæde, men som er helt sit eget, smiler Lasse Mols.

Jeg kommer også til at bringe nye mærker ind og har blandt andet lige lavet en aftale med det populære mærke Konges Sløjd.

Lasse Mols, ny indehaver af Olila
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Når han ikke træder mere, så ved jeg, at han sidder og lytter efter traktorer

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Miss Sunshine er selvskrevet: Man kan godt både have vundet All England og VM i badminton og være god til golf

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Charlotte og Jean har lavet en creme de la creme fodcreme

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år med taekwondo i city

Ugeavisen Esbjerg

Ny plade og sjove mænd

Ugeavisen Esbjerg

Berglund har ikke haft fodboldstøvler på i 12 år: Så scorer han på sin første berøring

Ugeavisen Esbjerg

Esbjerg-legender retter skarp kritik mod EfB-ejere: - Det er imponerende, at man på så kort tid kan smadre det hele

Ugeavisen Esbjerg

Jorden rundt med fodbold i tasken og SGI i hjertet

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Esbjerg

Nyt i Broen: Dobbelt op på lingeri

Annonce