Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ni medarbejdere på SVS er testet positive for Covid-19

Under smitteopsporingsarbejdet på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg er ni medarbejdere konstateret smittet med coronavirus. For nuværende ser det ikke ud til, at smitten har ramt patienter.
Annonce

Corona: Ni medarbejdere på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg er nu bekræftet positiv for Covid-19. Det betyder, at fem yderligere medarbejdere er fundet positive for coronavirus siden torsdag den 10.09.20, hvor sygehuset kunne fortælle, at der var fire smittede medarbejdere. Det oplyser sygehuset i en pressemeddelelse.

Der er igangsat smitteopsporing, og alle indlagte patienter på de berørte afdelinger er blevet testet. En stor del af testresultaterne viser, at ingen indlagte patienter på de berørte afdelinger på nuværende tidspunkt er konstateret smittet. Sydvestjysk Sygehus afventer endnu de sidste svar på patienternes prøver.

Situationen medfører, at sygehuset indfører skærpede restriktioner vedrørende besøg både i forhold til pårørende og øvrige gæster.

Hvis man har en aftale på sygehuset, og man er i tvivl om, hvordan man skal forholde sig, kontakt da afdelingen inden besøg.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce