Annonce
Ugeavisen Esbjerg

På udkig efter ambitiøse medarbejdere

Her er Education Esbjergs styregruppe for det nye Co-Business Graduateprogram. Du kan se navnene i artiklen. Foto: presse
Seks Esbjerg-firmaer står bag nyt progran for nyuddannede.

Kampagne: Education Esbjerg har taget initiativ til et nyskabende Co Business Graduateprogram, som skal bidrage til at tiltrække højtuddannede til området. Programmet består af et tværgående samarbejde mellem en række af Esbjergs store virksomheder, som sammen søger kandidater, der kan begynde i firmaerne i september 2021.

Og nu er det alvor. I sidste uge opslog Education Esbjerg de første seks graduatestillinger på platformene Graduateland, Jobindex, LinkedIn og de sociale medier, oplyser Education Esbjerg i en pressemeddelelse.

Siden nyheden om det nye såkaldte Co-Bu-program kom ud før jul, er også Sikkerhedsstyrelsen kommet med, så i alt seks store private og offentlige virksomheder i Esbjerg starter det unikke graduateprogram, der skal tiltrække dygtige kandidater til virksomhederne.

Annonce

Opslaget om stillingerne udløber 4. marts og har haft stor interesse. De heldige og dygtige, der får plads i Co-Bu-programmet, er i spil til skriveborde hos følgende i Esbjerg: Blue Water Shipping, Deloitte, Semco Maritime, Sikkerhedsstyrelsen, Telesikring og Viking Life-Saving Equipment.

Roterer mellem firmaer

Programmet løber over en 2-årig periode, hvor hver ansat roterer mellem tre arbejdspladser.

Sikkerhedsstyrelsen glæder sig til samarbejdet med de andre virksomheder samt de seks graduates:

- Vi ser det som en spændende mulighed at være med i graduate-programmet, fordi det giver os mulighed for at tiltrække flere ambitiøse nyuddannede talenter – ikke kun til os, men til hele Esbjerg, siger Rikke Dragsbæk Jacobsen, HR Partner i Sikkerhedsstyrelsen, i pressemeddelelsen.

Education Esbjerg har etableret en styregruppe for Co-Bu-programmet. I styregruppen sidder følgende:

Line Stenstad, Projektleder Education Esbjerg, Jacob Gehlert, Senior Manager, Semco Maritime, Rikke Dragsbæk Jacobcen, HR Partner, Sikkerhedsstyrelsen, Stig Petersen, Partner og Statsautoriseret Revisor, Deloitte, Lone Willumsen, HR-Business Partner, Blue Water Shipping, Anett Egsgaard, Administrerende direktør, Telesikring A/S, Rene Møller Sørensen, Global HR Development Consultant, Viking Life-Saving Equipment og Anne Sofie Skou Jessen, HR-Partner, Education Esbjerg.


Vi ser det som en spændende mulighed at være med i graduate-programmet.

Rikke Drragsbæk Jacobsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce