Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Politikere: Ganske uacceptabelt

Diana Mose Olsen mener, at det er uacceptabelt med så lang en sagsbehandlingstid. Foto: Esbjerg Kommune
Ikke retfærdigt at behandle familier på den måde, siger udvalgsformand.

Sagsbehandling: Der bliver ikke lagt fingre imellem, når to fra Børn og Familieudvalget forelægges Bettina Betancors sag. Udvalgsformand Diana Mose Olsen fra SF og Susanne Dyreborg fra Dansk Folkeparti er enige om, at det er ganske urimeligt at der er gået så lang tid.

Susanne Dyreborg siger det ganske klart: Jeg ved godt, at det er komplekse sager, man sidder med, men om så alle medarbejderne havde været ramt af corona, så undskylder det på ingen måde, at der er gået så lang tid. Det skal vi have set nærmere på, siger hun.

I en mail skriver Diana Mose Olsen om sagen: ”Min umiddelbare tilbagemelding er... stakkels familie og det kan vi bare ikke være bekendt.

Jeg er jo godt klar over, at der sikkert findes mange forklaringer, men ingen kan jo retfærdiggøre det familien har været igennem.

Som Else Zippor også har informeret dig om, er det et område vi er særligt opmærksomme på og hvor vi pt. har gang i et læringsforløb i samarbejde med Ankestyrelsen. Men problemet er, set med mine øjne, at det langt fra er første gang der sættes noget i værk på området. Jeg anerkender til fulde, at det er et komplekst område rent lovgivningsmæssigt, men det er stadig ikke en acceptabel forklaring.

Vi kommer til at følge op på det i Børn og Familieudvalget - uden tvivl.

Selvom jeg ikke kan gå ind i enkeltsager, vil jeg med det samme beklage overfor familien og forsikre om, at der kommer fokus på en hurtig afklaring og afslutning på sagen” siger Diana Mose Olsen.


Vi kommer til at følge op på det i Børn og Familieudvalget.

Diana Mose Olsen, udvalgsformand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce