Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Private toiletter er et stort hit

Louise Haubjerg tog en chance og satsede på private toiletter. Det blev en succes. Foto: Privat
Louise Haubjerg fra Rødgaard Camping tænkte offensivt midt i corona-tiden.
Annonce

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. For i pressede situationer skal der tænkes nyt, og det er lige præcis, hvad man har gjort på Rødgaard Camping på Fanø i år.

Her sad Louise Haubjerg, der driver pladsen sammen med sin mor, og stirrede ud i mørket i begyndelsen af krisen. Ville der komme gæster i år, eller ville alle blive hjemme og hvad med økonomien, tænkte hun.

En dag sad hun sammen med en bekendt, og der blev diskuteret sommerferieplaner.

-Hun fortalte mig, at de havde aflyst turen til Frankrig i år, og jo, måske ville de tage på camping, og at det eneste der kunne afholde dem fra det, var det faktum, at man skulle dele bad og toilet sammen med andre. Og så slog det mig. Hvad med private toiletter. Nogle man kunne leje på ugebasis, fortæller Louise Haubjerg.


Så slog det mig. Hvad med toiletter man kan leje på ugebasis.

Louise Haubjerg, Rødgaard Camping.


-Og så gik det ellers stærkt. Banken og revisoren blev kontaktet, og der blev sagt god for ideen, der i banken blev rost for at være offensiv midt i et lettere deprimerende forår, siger Louise og fortsætter:

- Og så var det ellers bare om at finde nogle håndværkere, der havde tid. Jeg troede lidt naivt, at de nok bare gik derhjemme, men nej, det var vanskeligt, men jeg fandt nogle, og de gjorde det godt og hurtigt. Der blev kørt i to-holds skift, og da der ikke rigtigt var nogle gæster på det tidspunkt, så kunne vi godt tillade os at larme, siger Louise Haubjerg.

Annonce

Stort rykind

Da sæsonen for alvor gik i gang, stod badeværelserne klar, og der var rift om dem. Der er mange, der gerne vil betale de der 800 kroner, som det cirka koster om ugen for at få sit eget badeværelse.

- Efterspørgslen er så stor, at jeg snildt kunne have lavet fem mere og efterfølgende have lejet dem ud, siger Louise Haubjerg.

Hun understreger, at de øvrige baderum og toiletter er af høj klasse, og at man ikke sådan sidder på en hønsepind i et halvåbent rum, når man skal på toilettet eller i bad. Der er pænt lukket af, så man kan have sit privatliv.

-Men der er altså nogen, der foretrækker at have det for dem selv, viser det sig, siger hun.

Midt i glæden over toilet-successen, så kan hun også glæde sig over et stort rykind. Det er ikke det højeste nogensinde, men regner man med de sidste fem-seks år, så ligger besøgstallet allerhøjest.

På campingpladsen har man i lighed med andre steder installeret de såkaldte Glamping-telte, der er luksusudgaven af teltlivet. Fast bund og egen træterrasse, køleskab og andet godt. Der er foreløbig lavet fire, og der er flere på vej næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Ugeavisen Esbjerg

Håndspritten har sine bagsider

Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce