Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Region Syddanmark udvider muligheden for rest-vacciner til alle regionens vaccinationssteder

Fra mandag i denne uge kunne man tilmelde sig rest-vaccinelister hos alle regionens vaccinationscentre og på de lokale vaccinationssteder. Foto: Tue Sørensen

Fra mandag i denne uge kunne man tilmelde sig rest-vaccinelister hos alle regionens vaccinationscentre og på de lokale vaccinationssteder. Samtidig tilpasser regionen tidsrummet for tilmelding, så ingen borgere skal føle sig nødsaget til at stå op om natten for at tilmelde sig listerne.

Region Syddanmark har indtil nu tilbudt borgerne mulighed for at tilmelde sig rest-vaccinelister hos alle regionens store vaccinationscentre og i lokalområdet omkring Esbjerg. Fra 17. maj åbner regionen rest-vaccinelister for samtlige regionens 32 vaccinationssteder.

Kravet er, at man bor relativt tæt på vaccinationsstedet, så man kan være fremme inden for 30 minutter efter, man bliver ringet op. De tilmeldte vil blive prioriteret efter, om de er inviteret til vaccination og dernæst efter alder. Alle over 50 år kan tilmelde sig på rest-vaccinelisterne.

Annonce

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

NemByg cykelholdet på kursus i førstehjælp: Med de kilometer vi cykler om året, er spørgsmålet ikke, om der sker en ulykke igen, men hvornår

Ugeavisen Esbjerg

Fire dage i sadlen

Ugeavisen Esbjerg

Tilbage til barndommen

Ugeavisen Esbjerg

Patrick er i duoform

Annonce