Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Rema 1000 i Tarp: Købmand forlader disken

Peter Kjær til venstre har valgt at stoppe som købmand i Rema 1000 i Tarp. Armin Grizovic til højre fortsætter.
Annonce

Tilbage i oktober 2016 åbnede makkerparret Armin Grizovic og Peter Kjær som nye købmænd dørene op til en spritny Rema 1000-forretning i Tarp. I Rema 1000-kæden arbejder man med et franchisekoncept med stor frihed til at udvikle og styre butikken selv, og det har de to købmænd nydt godt af.

Nu har Peter Kjær imidlertid valgt at sige sin købmandskontrakt op, og dermed har han med udgangen af august langet de sidste bleer, bananer og bajere over disken i butikken i Tarp.

- Jeg arbejder temmelig mange timer som købmand, og med tre unger derhjemme, som jeg rigtig gerne vil se noget mere, har jeg valgt at sige stop. Jeg vil gerne prioritere at have mere fritid, selvom jeg rent ud sagt er pisse glad for mit job. Men det tager ganske enkelt alt for meget af min tid, siger Peter Kjær, der heller ikke lægger skjul på, at man ikke kommer sovende til at være selvstændig købmand anno 2020.

- Det er da hårdt arbejde, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke sommetider knirker lidt i ryggen, når jeg kommer hjem. Men den primære årsag til, at jeg stopper, det er, at jeg vil have et andet arbejdsliv, hvor jeg får mere tid til min familie, siger Peter Kjær.

Rema 1000 i Tarp er nu på udkig efter en ny souschef, mens Armin Grizovic fortsætter som købmand.

Men fra 1. september altså uden Peter Kjær ved sin side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce