Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ribe-Esbjerg tror på top 8

Træner Lars Walther har knyttet næven i begejstring flere gange i efterårssæsonen over Ribe-Esbjergs mange successer, og han tror på, at målet om en plads i slutspillet nok skal nås. Arkivfoto: John Randeris.
Troen på at komme i top 8 i Håndboldligaen er god i Ribe-Esbjerglejren, hvor træneren tror, at der nok skal 8-10 point mere til for at nå målet.
Annonce

Ribe-Esbjerg HH: Med en foreløbig tredjeplads i Primo Tours Ligaen har Ribe-Esbjerg overgået manges forventninger i årets grundspil. Der er derfor masser at forsvare og kæmpe for i de sidste ni kampe, hvor den første spilles - og sendes på TV2 - på lørdag mod GOG.

- Hovedmålet for hele sæsonen var jo at komme i top otte, og så må vi tage den derfra. Selv om vi ligger nummer tre, føler vi os slet ikke sikre endnu på at komme i top otte. Jeg tror, det er nødvendigt at få 4-5 sejre i de sidste ni kampe for at nå vores mål, siger træner Lars Walther.

Han mener, at det er Mors-Thy og Århus, der pt. ligger lige uden for slutspilspladserne med fem point færre end vestjyderne, som er de største konkurrenter.

- Det er dog nogle svære kampe, vi har til at starte med (ude mod GOG, hjemme mod Skjern - fredag den 7. februar i Blue Water Dokken - og ude mod Bjerringbro-Silkeborg, red.), så 2-3 point i de kampe ville være rigtig dejligt. Vi går ind til kampene med en tro på, at vi kan vinde, men det hele skal gå op i en højere enhed for, at det skal ske. Vi skal være mentalt klar til de her kampe, for hvis det ender med tre nederlag, vil meget nok være ændret i stillingen, siger træneren.

Både Lasse Uth, Magnus Søndenå, Simen Schønningsen og Daniel Ingasson har været ude i stort set hele vinterpausen. Lars Walther forventer, at de tre førstnævnte kan være med til træning i ugen op til den første kamp mod GOG.

Truppen næste sæson

I Ribe-Esbjerg har man forlænget kontrakterne med målmand Søren Rasmussen og Miha Zvizej, mens den unge bagspiller Niels Dahl forlader klubben til sommer. Gunnar Stein Jónsson, Runar Karason og Simen Schønningsen har kontraktudløb til sommer, og deres fremtid er endnu uafklaret.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce