Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Rift om grunde på Plutovænget

Flere byggegrunde på plutovænget endte i budrunde. Foto: presse
Annonce

Populært: Siden begyndelsen af juni har Esbjerg Kommune solgt 20 ud af de 30 nye byggegrunde, som blev frigivet på Plutovænget i Sønderris. Plutovænget består af to storparceller, otte mindre grunde startende ved 591 kvadratmeter og 22 grunde på ca. 1000 kvadratmeter. Prismæssigt koster grundene mellem en halv og en hel million, men nogle af grundene har været så populære, at en budrunde har øget prisen.

Forhåndsinteressen for den nye udstykning var stor, og købelystne nybyggere har ikke ladet sig afskrække af corona.

Annonce

Corona-effekt

- Overordnet set har corona-situationen ikke haft en betydning for salget af grunde. Det kan være, at vi vil opleve en forsinket effekt, men lige nu er der en solid interesse for at bygge nyt hus. Selvom Sønderris igen har vist sig at være populært, så har nybyggerne øje for hele kommunen, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Udover grundene i Sønderris har Esbjerg Kommune i år solgt 26 parceller til nybyggere.

Som det ser ud nu, vil Esbjerg Kommune være klar med flere nye grunde i Sønderris, når Neptunvænget føjes til listen over udstykninger.


Overordnet set har corona-situationen ikke haft en betydning for salget af grunde. Det kan være, at vi vil opleve en forsinket effekt, men lige nu er der en solid interesse for at bygge nyt hus.

Borgmester Jesper Frost Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce