Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ros til lærerne: Ledere på Rybners uddeler anerkendelse lige til døren

Det betyder meget med anerkendelse i denne tid, som er særlig hård og uvant for os alle, siger Trine Schmidt Tvedegaard. Foto: Rybners
Annonce

Corona-tid: 450 medarbejdere på uddannelsesinstitutionen Rybners fik torsdag og fredag uventet besøg, da deres nærmest leder kom forbi på hjemmeadressen med en lille gave og en stor mængde anerkendelse.

Trine Schmidt Tvedegaard underviser til dagligt i dansk og filosofi på Rybners Almene Gymnasium, og i disse coronatider arbejder hun hjemmefra uden fysisk kontakt med hverken elever eller kollegaer. Derfor blev hun noget overrasket, da gymnasiets rektor Niels Chrestensen Hviid pludselig stod på hendes trappesten:

- Jeg blev rigtig glad for gaven. Det var et rigtigt fint tiltag af Niels at aflevere gaven personligt. Det betyder meget med anerkendelse i denne tid, som er særlig hård og uvant for os alle, siger hun i en pressemeddelelse.

Ifølge Olaf Rye, administrerende direktør på Rybners, skal besøget og gaven ses som en opmuntring og en anerkendelse i en svær tid:

- Vores lærere knokler med at få den virtuelle undervisning til at køre og størsteparten af administrationen er hjemme og savner kollegerne. Vi ved, hvor psykisk hårdt hjemmearbejdet kan være. Alle ønsker sig en skole fyldt med elever og social kontakt, det er en væsentlig grund til at vores medarbejdere har valgt jobbet.

Gaverne blev afleveret med behørig afstand ved hoveddøren, hvor der blev tid til en snak om arbejdsdagen under coronanedlukningen.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce