Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Så åbnes der for ekstremerne

Den 1. april klokken 10.00 kan du godt sidde klar, hvis du har lyst til at deltage i dette års Sepe Extreme Challenge. Her åbnes der nemlig for billetsalget til det efterhånden traditionsrige løb, der byder på et utal af forhindringer i området omkring Guldager. Foto: Arkiv
Sepe Extreme Challenge 2021 bliver til noget. Den 1. april åbnes der for tilmelding. 900 er allerede tilmeldt løbet.

Billetsalg: Den 1. april klokken 10.00 kan du godt sidde klar, hvis du har lyst til at deltage i dette års Sepe Extreme Challenge. Her åbnes der nemlig for billetsalget til det efterhånden traditionsrige løb, der byder på et utal af forhindringer i området omkring Guldager.

- Vi er nu ved at finde ud af, hvad vi kan, og hvad vi tror på, der kan lade sig gøre. Men vi har en klar formodning om, at vi kan afholde Extreme Challenge 2021 nogenlunde som vi kender det, siger Anders Vesterbæk, der er en del af Sport og Event Park Esbjergs arrangørgruppe.

Årets Extreme Challenge foregår for voksne den 11. september, mens børn og unge kan snøre skoene den 12. september. Her vil man formentlig blive sendt afsted i intervaller, men arrangørerne har en forhåbning og formodning om, at der er lempet gevaldigt på restriktionerne til september.

- Her er alle formentlig vaccineret, og et konservativt gæt lige nu er, at vi som minimum kan samle 1000 mennesker. Vi vil forsøge at tracke folk endnu mere i år, for på den måde kan vi lettere styre, hvor mange der er rundt på ruten og på selve pladsen. Men vi afvikler selvfølgelig indenfor de rammer, som giver mening, siger Anders Vesterbæk, der efter sommerferien kan give et mere klart svar på, hvordan løbet bliver.

- Men det bliver ikke i år, vi laver en masse nye tiltag. Vores mest fornemme opgave i år er at sikre, at folk får en god dag. Sepe Extreme Challenge er jo lige så meget et socialt arrangement, hvor der skal være plads til hyggen, lyder det fra Anders Vesterbæk.

Der er allerede tilmeldt 900 mennesker til dette års Extreme Challenge. Det er alle deltagere, som har valgt at beholde deres startnummer fra 2020, hvor løbet blev aflyst. Den 1. april klokken 10.00 sættes der yderligere 600 startnumre til salg.


Vi vil forsøge at tracke folk endnu mere i år, for på den måde kan vi lettere styre, hvor mange der er rundt på ruten og på selve pladsen.

Anders Vesterbæk, Sepe
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce