Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Så er den gal igen: Frygt for skadedyr i Føtex

Føtex i Smedegade har igen haft et ikke tilfredsstillende besøg fra Fødevarestyrelsen.

Nye kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen kræver udbedring af forhold ved porte til lager.

Annonce

Nu gik det ellers lige fremad. Efter at Føtex i Esbjerg var blevet tildelt en sur Smiley den 10. november, var der igen kontrolbesøg den 1. december, og den udløste en superglad Smiley, da de forhold, der var blevet opdaget ved det foregående besøg, var blevet rettet op. Det drejede sig blandt andet om skimmelsvamp ved køleanlæg og i sodavandskøleren og madrester på gulvet.

Man kan næsten høre lettelsens suk i supermarkedet, men lørdag var den gal igen. Ved et kontrolbesøg fandt kontrollanten, at der ved portanlægget var risiko for at skadedyr som mus eller rotter kunne komme ind. Ved en port var der en sprække på to gange tre centimeter foroven, og på den anden port var der i den ene side en sprække på ti gange to centimeter og i den anden side var der ligeledes en sprække på tre gange en centimeter.

Ifølge rapporten kunne man i Føtex ikke umiddelbart fremvise servicerapport fra et skadedyrsbekæmpelsesfirma, men man ville straks tage kontakt til et firma, der kunne udbedre skaderne ved porten.

For god ordens skyld siger rapporten intet noget om, at der rent faktisk er fundet spor på, at skadedyrene har været inde.

Regionschef Kim Askær siger til besøget:
”Vi er glade for, at Fødevarestyrelsens to seneste besøg er uden anmærkninger i butikken, hvilket er det niveau, vi skal være på i føtex. Og vi er glade for, at Fødevarestyrelsen anerkender og gentager det i deres seneste kontrol.
Modsat er vi dog en anelse forundret over, at porte udenfor butikken efter adskillige år, adskillige kontroller og adskillige godkendelser fra Fødevarestyrelsen giver anledning til en bemærkning fra selvsamme nu. Derfor har vi også indledt en dialog med Fødevarestyrelsen, da vi ærlig talt er lidt overrasket over denne vurdering”.

OBS: Føtex i Smedegade består af fire forskellige enheder hvad angår kontrollant besøg. Det er Føtex Dagligvarer, der på det sidste har fået anmærkninger, mens slagter-, bager- og delikatesseafdelingen kan bryste sig af Elite-smiley'er, der tildeles efter fire på hinanden følgende besøg, hvor alt har været tip top.

Den seneste rapport fra den 7. december
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce